Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan – Ispovesti
Ispovesti

Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan

Vjerenik moje kćerke me duže vremena “spopada”… otvoreno traži da imamo odnos. Odbijala sam ga, ali on je svaki dan barem jednu poruku slao.

Bila sam šokirana. Imam 54 godine i u mom životu jedino sam imala odnos sa mojim mužem koji je nažalost umro prije pola godine. Sa druge strane, moja kćerka trebda da se uda za njega… GROZNO.

Juče dok sam bila sama u stanu začulo se zvono, otvorila sam i ugledala njega, vjerenika moje kćerke. Tamam sam krenula da izgovorim da mu je vjerenica, moja kćerka vani, a on me zgrabio za ramena i strasno poljubio, ono u usta FILMSKI.

To je bilo nešto novo za mene, nikada se u životu nisam na taj način poljubila, njegov jezik mi je… ma ne mogu da opišem. Sve to me tako uzbudilo da sam zaboravila na sve, ne pamtim da sam toliko uzbuđenje ikada osjetila.

Uživala sam kao nikada, kao da mi je bilo 20 godina u tim trenutcima… nakon svega malo me grize savjest jer sam to dopustila i na kraju uradila sa vjerenikom moje kćerke, ali sa druge strene uživala sam i… ŽELIM TO PONOVO I PONOVO I PONOVO… Samo sada razmišljam o njemu i NJEMU 🙂 Da li treba da svoju sreću i zadovoljstvo žrtvujem zbog kćerke koja za ovo nemora i nadam se neće nikada da sazna… Vjerovatno trebam, ali… kao da sam na nakom sedmom nebu…

BONUS ISPOVEST:

BILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom batinom

Želela sam da zaradim neki dinar za more, pa sam počela da radim, odmah posle mature, kao kućna pomoćnica. Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, kremula sam da radim kao kućna pomoćnica.

Imali su velelepnu kuću, sa dosta prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja. Dece nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje, zaista žive punim plućima i, poprilično slobodno.

Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja…

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt