Moje svekar je jako ugledan čovjek – Ispovesti
Ispovesti

Moje svekar je jako ugledan čovjek

Moje svekar je jako ugledan čovjek… Moj svekar vara moju svekrvu sa duplo mlađom devojkom. Ono što je posebno odvratno TRAŽIO JE I OD MENE! Ja sam mu snaja, ali više puta je na bezobrazan i direktan način tražio da spavam sa njim.

Toliko sam se odvratno osjećala da me bilo strah reći bilo kome. Pre par dana sam bila sama kod kuće i moj svekar je došao kod mene. Pokušala sam izaći, a kada sam mu se približila, obzirom da sam morala proći pored njega, on me uhvatio za… ! U tom trenutku sam mislila da je gotovo, mnogo je krupniji i snažniji od mene, ali pustio me da izađem iz kuće. Nekoliko trenutaka je izašao i on i samo mi kratko dobacio kako ga mogu pozvati kad god želim.

Ne znam šta da radim, šta da mislim… kome da ovo ispričam. Niko mi neće verovati, realno da meni neko ovo priča ne bih verovala. Pogotovo čovek je kao vrlo ugledan u gradu… Stvarno se osećam jadno i poprilično uplašeno! Da sam barem neka prostakuša, pa da to odradim i odna opušteno živim, ovako non stop sam u strahu.

BONUS ISPOVEST:

 

BACIO ME JE NA KANCELARIJSKI STO I ZADIGAO SUKNJU: Bila sam vrela i vlažna, željna njegovog tvrdog uda

Moja kancelarija je moje malo carstvo, tu sam sama i sve je podređeno meni i mom poslu.

Veliki kancelarijski sto, računar, štampač, skener… ormani puni fascikli i registratora.

Moj partner je često navraćao kod mene u kancelariju jer smo u to vreme sarađivali, sem posla koji smo završavali, pili smo kafu i koristili svaki trenutak da bar dodirnemo jedno drugo, a atmosfera je uvek bila puna sexualnog naboja i varnice su praštale.

Taj dan smo sedeli jedno preko puta drugog, pili kafu i razgovarali, posao je bio završen, a oboje smo bili napeti zbog činjenice da on sutradan putuje na Zlatibor i nećemo se videti dve nedelje. Ja sam samo razmišljala o tome kako ne mogu da ga pustim da tek tako ode, moram da ga imam još jednom pre te dvonedeljne pauze, pitala sam se kako ću uopšte izdržati…

Pogledala sam na sat i shvatila da mi se radno vreme upravo završilo, nisam mogla više da izdržim, naglo sam ustala i uzela ključeve, otišla do vrata, zključala ih i ugasila svetlo, sa monitora je dopiralo prigušeno svetlo, a iz računara muzika koju uvek slušam dok radim.

U prvom trenutku je bio zbunjen, nije mogao da veruje da to radim, samo je sedeo i posmatrao me, a ja sam stala ispred njega, uhvatila njegovo lice rukama, sagnula se i počela željno da ga ljubim. Približila sam svoje usne tik do njegovog uva i rekla: „Želim te, jako… ne mogu da te pustim da odeš tek tako, moram da te imam danas…“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt