Ispovijest: "Drug me je razočarao..." – Ispovesti
Ispovesti

Ispovijest: “Drug me je razočarao…”

Drug me je razočarao… Moj najbolji drug ima djevojku sa kojom je u vezi skoro 5 godina, uvijek mi je govorio je sretan sa njom, ali… juče je došao kod mene sa 101 ružom, klknuo ispred mene nakoljena i zaprosio mene.

Pružio mi je dijamantski prsten i rekao da želi da ja budem ta koja će nositi njegov prsten na svojoj ruci, da želi da sa mnom provede život jer je shvatio da smo ja i on jedno za drugo rođeni…

Gledala sam ga zbunjeno, sva u šoku, jer do tada svih ovih godina nikada se prema meni nije na taj način ophodio i tada sam bez razmišljanja rekla NE… odbila sam ga mada je stvarno dobra prilika, ali nisam željela svoju sreću da pokušam graditi na tuđoj nesreći, ipak su (on i njejova djevojka) 5 godina skupa, znam djevojku i znam da ga i ona iskreno voli.

Isti dan je ona na svom FB u objavila da se vjerila, te podijelila fotografije ruža i zaručničkog prstena, onoga što je tog dana ranije bilo ponuđeno meni. Sva sam nekako zbunjena, iskreno malo me je ovim postupkom i razočarao!

BONUS ISPOVEST:

 

SVA JE GORELA OD NAPALJENOSTI: Instiktivno je raširila noge

 

Anja je sedela na trosedu i listala neki časopis. Zavaljena na jastuke, nogu podvijenih ispod sebe, uživala je u sopstvenom miru. Sa računara se čula tiha opuštajuća muzika, a Anja je sve više imala utisak da joj nešto nedostaje. Spustila je časopis na sto, postavila ruke iznad glave i protegla se… Njene grudi se isprsiše i ona bi vrlo svesna toga. Ispod majice, bez brushaltera, njene grudi su bile kao dve poveće jabuke, koje samo čekaju da ih neko zagrize. Niz kičmu joj se spusti fina jeza, a kroz misli prolete Dejanov lik.

– Ne, ne smem da mislim na njega! Nije fer prema Goranu!

Pokušala je da usresredi svoje misli na Gorana, ali joj đavo nije dao mira i stalno joj je u glavi bila Dejanova slika. Znala je da voli Gorana, ali je za nju ipak Dejan bio sinonim strasti i uzbuđenja.

Opasan teren, opsesivno – posesivno, konstruktivno – destruktivno, jing i jang. Sa njim je bila kraljica i robinja istovremeno. Uzdizao ju je i uništavao. Nedostajala su joj ta stalna previranja, bacanja na dno i penjanja na pijedestal… Goran ju je voleo, imali su strastven seks, ali joj to nije bilo dovoljno. Želela je igru, nadmudrivanje, naizmenično skrivanje i pokazivanje… To je ono što joj je pružao Dejan… Duboko u sebi je patila zbog takvih želja, osećala da takve želje nisu bšs normalne, da to liči na teški mazohizam, ali nije mogla protiv toga.

Polako je iz sedećeg skliznula u ležeći položaj. Dok je levom rukom štipala desnu bradavicu, desna ruka je preko pantalona trljala njenu već vlažnu pičkicu. U glavi joj je bio Dejan, njegova široka ramena, onaj strogi pogled ispod obrva od kog se ježila i zbog kog je često vlažila. Zamišljala ga je kako je ljubi, kako joj zavlači jezik u usta, kako sisa njen jezik, ne dopušta joj da dođe do daha. U glavi joj se mutilo i sve je teže disala. Osećala je strahovitu glad za kurcem i pokušavala da zadovolji sebe makar delimično. Potpuno se opustila i već počela da prede kao mačka. U tom trenutku, tako idiličnu atmosferu prekide neprijatni zvuk telefona.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt