Udala sam se za svog svekra zbog njegove nemačke penzije: Sve je bilo normalno do pre mesec dana – Ispovesti
Ispovesti

Udala sam se za svog svekra zbog njegove nemačke penzije: Sve je bilo normalno do pre mesec dana

45-godišnja M.M. iz okoline Niša se zbog penzije udala za svekra (76), oca njenog pok.ojnog supruga, ali su joj se dogodile neplanirane stvari.

Ovo je njeno priznanje: Nakon što je moj suprug otišao na onaj svet pre pet godina, ostala sam sama sa četiri sina, sama na ovom svetu – nisam imala nikoga osim njih. Bilo mi je jako teško, plašila sam se za budućnost, njihovo odrastanje, odgovornosti.

Prošle godine svekar mi je ponudio da se udam za njega, pošto je moja svekrva napustila ovaj svet godinu dana nakon mog muža.

Bilo mi je gadljivo kad mi je rekao da se udam za njega, ali onda je pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da ću zadržati njegovu penziju i da ću tako obezbediti preko potreban novac za mene i decu. Inače, svekar ima nemačku penziju i to vrlo veliku. Mesec dana sam se lomila, razmislila i na kraju pristala.

Sve je bilo u redu što se tiče našeg braka, ali pre mesec dana smo prvi put prešli granicu našeg odn.osa, svekar i snaja. Iako smo se venčali, nismo imali tu vrstu odnosa, jer je naš brak bio dogovoren zbog njegove penzije, odnosno tako je bilo do pre mesec dana.

Jednostavno se dogodilo, ni on ni ja nismo ponosni na to, ali živi smo ljudi i ta potreba u tom trenutku bila je jača od nas i našeg dogovora. Pet godina nisam imala odnos sa muškarcem.

Nakon toga smo se dogovorili da to ponovimo s vremena na vreme… kad nam se javi potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje s njim nego sa drugim muškarcima u selu i da tako osramotim moju decu i muža koji više nije sa nama… Neka mu Bog dušu prosti.

Niko ne zna osim nas dvoje, svekar i ja, tako da mislim da nisam ništa loše uradila. Samo želim da obezbedim sebe i svoju decu, prenosi srbija24.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt