Ona je NAJLEPŠA odbojkašica na svetu, muškarce OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO) – Ispovesti
Lifestyle

Ona je NAJLEPŠA odbojkašica na svetu, muškarce OSTAVLJA BEZ DAHA! (FOTO)

Sportistkinje u današnje vrijeme u nekim sportovima jednostavno ne daju gledati u sebe od silne ljepote, a ono što se sigurno zna da su najzgodnije i najljepše u svijetu košarke i odbojke.

One su visoke preko 1,80 i svojom visinom pojedinim muškarcima ulijevaju dozu straha ali onoga pozitivnoga. Visoke i lijepe žene su uvijek dominirale kroz istoriju u bilo kojoj sferi života.

Lijepa žena je uvijek bila motiv za dobar film, dobar video spot, ili jednostavno dobra inspiracija za neku kvalitetnu sliku.

Zbog lijepih žena se kroz istoriju vodili mnogi ratovi, gubile su se glave, i kako god da se okrene, muškarci jednostavno bez njih ne mogu zamisliti svoj život, koliko god im one zvocale u pojedinim trenutcima.

Danas tako žene puno ulažu u sebe i u svoj izgled, a u svijetu poznatih koji imaju koji euro više, nije im žao uložiti ni u plastične operacije samo da bi izgledale ljepše i što atraktivnije po suprotni spol.

Neke na tome jako i dobro zarađuju, a mi danas govorimo o jednoj djevojci iz Crne Gore koja se bavi odbojkom, a može se komotno baviti i poslom foto modela i manekenstva.

Njeno ime je Tatjana Bokan koja nastupa za italijansku Ređinu, ali je redovna i u igrama za svoju reprezentaciju Crne Gore, ona jednostavno odiše stilom, elegancijom i ljepotom koja je rijetko viđena na sportskim terenima.

U slobodno vrijeme bavi se i manekenstvom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt