"Kresem taštu, rođenu mamu moje supruge..." – Ispovesti
Ispovesti

“Kresem taštu, rođenu mamu moje supruge…”

Prvi put se desilo slučajno i to prije 4 godine, ali od tada smo praviljubavnici. Ona ima skoro 50 godina ali u krevetu je 100 puta bolja i od svoje kćerke i od svih drugih žena sa kojima sam bio.

Malo smo se zabrinuli kada je prošle godine ostala trudna, naravno sa mnom jer moj tašt je matorac od 60 godina i po tom pitanju je mrtav.Imao sam želju da mi rodi dijete, ali nije željela ni da čuje.

Na žalost odlučila je da abortira i tada je tek nastao problem,abortus nije kako treba. Zbog njenih godina rutinski zahvat se iskomplikovao i moja tašta je taj dan potpuno očišćena tamo dole. Znači osim bebe koju je nosila povađeno joj je sve ostalo, maternica, jajnici, šta već sve ima.

Ginekolog joj je skretao pažnju na to, ali ona je bila uporna u toma da abortira. Vjerujte da mi je bilo mnogo teško jer je sve to preživljavala na neki način zbog mene, a i sedmicama sam bio uskraćen na odnos sa njom.

Zadovoljavanje ustima rukom, maženje sve je to ok, ali nepotpuno zadovoljstvo je bez onog pravog. Na sreću sve je to sada iza nas i ona se potpuno oporavila

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt