"Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene..." – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene…”

– Dođi sad na krevet i liži mi pičku!

Legla sam na leđa i maksimalno raširila noge. Ivan se uhvatio posla. Trnci su mi prolazili tijelom dok me lizao, ljubio, sisao. Nije dugo trebalo da svršim. Onda sam ga pozvala da kurcem uđe u mene. Imao je malo problema s tim, jer

Kad me razradio bilo je to divno jebanje. Klizio je u mene polako i isto tako ga vadio. Ponovno sam svršila. Onda sam njega gurnula na leđa, popela se i nataknula na stršeću karu. U tom smo se položaju dosta dugo jebali. Uživao je držati me za sise dok sam se nabijala. Svršili smo zajedno.

– Šefice ja bi vas želeo onako.

– Reci Ivane kako me želiš jebati!

– Odostraga, s guza u psećem položaju.

Nije se mogao kontrolisati da izvadi kurac iz mene pre špricanja kao u prethodnim položajima. Nisam mu zamjerila. Ovo je bio potpuni doživljaj kad sam osjetila izlivanje sperme iz kurca mojeg jebača. Pička mi je bridela kad je izašao iz mene. Bili smo oboje iscrpljeni od svega ovoga.

Nakon završetka priče skinuo sam ženi povez s očiju i oslobodio je lisica. Oboje smo bili ludo napaljeni. Jebali smo se strastveno u više poza. Kad smo se smirili hteo sam saznati je li bilo još nečega Između Ivana i moje žene pa sam ju upitao:

– To što si ispričala je stvarno divan doživljaj. Jako mi je bilo drago čuti kako si se jebala s tim mladim dečkom. Ova se jebačina odvijala u Sarajevu. Jeste se jebali i na ostalom dijelu puta, u Travniku, Banjoj Luci?

– Jesmo. Jebali smo se u hotelu svako veče. Poludjeli smo jedno za drugim. Dragi, moram ti priznati da sam neizmerno uživala kad me je tucao.

– Jeste li se nalazili i po povratku s tog puta.

– Pa, neznam…

– Što ne znaš? Znači i dalje ste se jebali.

– Ubrzo nakon tih događaja u Bosni ti si morao službeno u Švedsku. Nisam mogla tako dugo izdržati bez seksa.

– Gde ste se jebali.

– Prvih nekoliko puta pokušali smo u autu. To baš nije bilo naročito. Stalno su nas uznemiravali voajeri. Taman krenemo kad tako naslonjen na staklo auta vidimo mladića kako bulji u nas. Zato sam ga kasnije pozivala k nama.

– Jebao te u našem bračnom krevetu?

– Ne. To ja tebi ne bi nikad učinila.

– Gde onda?

– ja bi legla na leđa, a visina stola je bila idealna taman da njegov kurac bude u visini pice.

– Uh, jebao te na stolu. Kako bludno. Baš si pička i po.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt