"Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene..." – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene…”

– Šefice, oprostite za ono sinoć.

Poslije ćemo o tome. Sad me vozi na sastanak. Već kasnimo.

Prije podne je bio pravi davež. Uslijedio je ručak sa partnerima. Jedva sam čekala da završimo. Vjerojatno sam željela da što prije nastupi ono što sam očekivala od Ivana. Znala sam da ne smijem prenagliti. Vožnja do hotela prošla je u obostranoj šutnji. Kad smo stigli rekla sam da se idem odmoriti i da ću ga zvati večeru. Skinula sam sve sa sebe i poslije tuša uvukla sam se u krevet. Zaspala sam uz zbrkane misli.

Oko sedam sati poslala sam poruku da se nađemo u predvorju hotela za sat vremena. Osjećala sam se jako seksi pa sam odlučila da mi odeća za večernji izlazak bude u skladu s tim osjećajem. Obukla sam crne tange i samostojeće čarape. Odabrala sam jednu laganu haljinu dosta iznad koljena, donekle prozirnu. Nisam stavila grudnjak iako su se bradavice mojih grudi dosta dobro nazirale ispod tkanine od haljine. Nisam potpuno bila svjesna da se crne tange i čipka na kraju samostojećih čarapa također sasvim dobro vide. Nabacila sam i jedan brzinski večernji makeup. Kako ne bi privlačila previše pozornosti na ulici stavila sam baloner preko svega. Ivan me je čekao u holu hotela. I on se uredio primjereno za izlazak. Klasika, sako, tamno plava košulja raskopčana do pola, crne cipele. Otišli smo na večeru u nedaleki poznati restoran. Hrana je zaista bila izvrsna i tražila je dosta pića. Alkohol nas je već dosta uhvatio. Ivan je dosta upadljivo gledao moje grudi koje nisu baš bile sakrivene. Nije mogao da to ne primijeti:

– Večeras divno izgledate šefice.

– To sam se uredila za tebe kad izlazimo u tako elegantni restoran. Što ti se toliko sviđa na meni?

– Sise.

– Koje sise?

– Grudi vam se sasvim dobro vide ispod ove prozirne haljine. Potpuno sam tvrd.

– Idi onda u toalet i olakšaj se!

– Znate da i hoću.

Kad se podigao da krene pogled mu se zadržao na mojima otkrivenim bedrima. Haljina se podigla malo više nego što bi trebalo. Otkrio se čipkasti završetak samostojećih čarapa. Zagledao se u noge na trenutak i onda krenuo u toalet. Za vreme dok ga nije bilo uočila sam muškarca za susednim stolom koji je isto buljio u moje razgolićene noge. Prekrstiila sam noge kako bi ga još više nadražila. To je izgledalo jebeno seksi, jer su mi praktično cela bedra bila izložena pogledu, a čipka od čarapa je još pojačavala dojam.

Kad se Ivan vratio odlučila sam raščistiti našu jučerašnju komunikaciju porukam:

– Čuj, ono sinoć. Oboje smo bili u nekome posebnom raspoloženju, ali nije bilo vreme da se dogodi ništa više od onoga što se dogodilo.

– Razumem. Bio sam jako uzbuđen. Ispričavam se ako sam bio neugodan.

– Ne brini. Ti si reagirao kako bi reagovao svaki muškarac da dobije onakvu fotku.

– Fotka je divna. Poludio sam kad sam ju dobio da ne kažem da sam žestoko …

– Ne znam što mi je bilo da ju pošaljem, ali sad kad malo promislim nije mi žao da si mogao vidjeti intimni dio moga tijela i da te to uzbudilo.

– I meni je bilo drago da sam ju dobio. Danas ste mi posebno privlačni u ovome malo slobodnijem outfitu. Maštam o onome što sam juče video na slici.

– Možda malo i preslobodnom.

– Nimalo. Vi ste žena koja ima što pokazati, a nalazimo se na mjestu gdje se žena može pokazati u najboljem izdanju.

– Hajdemo onda natrag u hotel!

Čini mi se da je to jedva dočekao. Bilo je dosta kasno. Alkohol me zagrijao pa sam baloner prebacila preko ruke. Mislila sam da u te sitne sate mogu izaći na ulicu ovakva malo razgolićenija. Primetila sam nekoliko značajnih pogleda muškaraca. Lijepili su se za moje grudi i guzu kad bi prolazili ispod ulične svetiljke. Prijali su mi ti pogledi. Kad smo stigli do hotela pozvala sam Ivana u sobu.

– Ivane, večeras ćeš od mene dobiti nešto jako lijepo. Molim te da to ostane naša tajna i da nitko ne sazna za nas.

Jasno se mogla vidjeti njegova erekcija u pantalonama . Skinula sam haljinu i ostala samo u tangama i samostojećim čarapama. Stajao je kao ukopan i buljio u mene. Vidjela sam da mu treba pomoć. Otkopčala sam remen na njegovim pantalonama i spustila ih zajedno s boksericama. Bila je ispravna moja pretpostavka da je dobro opremljen. Iz bokserica je iskočio dosta veliki i zaista debeli kurac u punoj veličini. Opipala sam ga dok je on svlačio sako i košulju. Privukla sam ga na svoje grudi i počeli smo se strastveno ljubiti. Gnječio mi je guzu, a ja sam mu milovala jaja. Bila sam već skroz mokra i spremna na penetraciju.

Ivan mi je povukao tange prema dolje tako da sam mogla iskoračiti iz njih. Uhvatila sam ga za kurac i počela drkati. On je za to vreme ljubio moje sise.

– Uh kako ste dobri šefice. Prekrasno mi ga drkate. Nemate pojima koliko vas želim. Oprostite na slobodnom izražavanju.

– Sad uživaj Ivane kad si me dobio. Želim da nam oboje bude lepo i ne žuri, uživat ćemo u predigri ovako pre nego uđeš u mene. Sasvim slobodno govori kako se osećaš. To i mene uzbuđuje.

Spustila sam se dolje i uzela njegov kurac u usta. Oblizivala sam mu glavić, a onda uvukla kurac do jaja. Sisala sam taj mladi kurac. Prekidala sam pušenje nekoliko puta kako ne bi svršio, a za to sam mu vreme ljubila jaja. Svršio je u ručnik koji smo pripremili za te svrhe. Ivan je bio toliko šokiran da me može jebati pa sam mu morala davati upute što da radi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt