"Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene..." – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Zbližio sam se sa drugaricom svoje žene…”

Bilo mi je dosta za tu večer pa smo otišli u sobe, svaki u svoju. Odmah sam se skinula i uletila pod vrući tuš. U kupaonici je bilo veliko ogledalo. Pogledala sam se u ogledalu od naprijed i odostraga. Pomislila sam »nisi ti uopće loš babac za tvoje godine«. Očito su Ivanovi pogledi doprinijeli tom zaključku. Iz kupaonice krenula sam ravno u krevet onako gola. Uzela sam mobitel da ti se javim kad stiže poruka od Ivana. »Šefice, zbilja mi se sviđate.« Shvatila sam to kao standardno uvaljivanje, ali svidjelo mi se da me moj puno mlađi saradnik tako doživljava. Želi seks samnom, to je očito.

Što bi to smetalo? Konačno, ono osveženje s Perom u Njemačkoj bio je pun pogodak. Dugo nisam doživjela muškarca tako intenzivno. Što ja pričam, njegov kurac osjetila sam u sebi nekako potpuno, sasvim ispunjena njime.

Ivanu sam na poruku odgovorila smajlićem. To ga je izgleda ohrabrilo. U sljedećoj njegovoj poruci stigle su fotke muškog torza. Stvarno ima krasno građena i mišićava prsa, obrijana. Nisam odmah odgovorila, a nisam ni znala što da odgovorim, kad evo još jedne njegove poruke. »Sviđa vam se?« i smajlić. Poslije kraćeg vremena stiže nova poruka. »Ne mogu zaspati. Mislim na vas.«

Ovaj mali se zaista napalio. Htjela sam se samo malo poigrati s njim kad sam mu migala guzom, a on to shvatio da mi treba seks. Iskreno rečeno dobro bi mi sad došao jedan tvrdi kurac da me obradi i propisno zadovolji. Još uvijek nisam pomišljala da bi to mogao biti Ivanov. Odgovorila sam mu porukom neka spava. Odmah je odgovorio. »Ne mogu.« Uslijedila je nova fotka gdje leži na krevetu. Plahta mu je bila navučena do pupka a pod plahtom strši jarbol. Ova je fotka djelovala na mene. Osjetila sam leptiriće u trbuhu. Zbunjena odgovorila sam mu smajlićem. Nisam mogla odvojiti pogled od Ivanove erekcije pod plahtom. Izgleda da je dečko dobro opremljen.

Mmmmm. Divan osećaj. Prestala sam kontrolirati situaciju. Da sam ju imala pod kontrolom nikad ne bi učinila što sam učinila. Otkrila sam se u krevetu, jako raširila noge i okinula selfi svoje čupavice. Poslala sam ju. Čim sam odaslala fotku postalo mi neugodno. Što ja to radim? Nisam normalna. Šaljem intimnu sliku mladom pastuhu koji puca od seksualne energije. Prolit će litru sperme po toj slici. Pomislit će da ga želim, da se želim jebati. To je zapravo točno. Pojebala bi se sad s bilo kim samo da ga gurne u mene. Uh kako sam željela kurac. Imala sam ga u susjednoj sobi, ali nisam smela. To mi je podređeni u firmi. Osim toga upola je mlađi od mene. Ovo zadnje zapravo i nije nedostatak, možda je čak i prednost, da me ispuni mladi tvrdi kurac.

Stiže poruka. »Mogu k vama? Eksplodirat ću.« S ono još malo razuma, što je ostalo, odgovorila sam. »Ne!« Isključila sam mobitel i počela svršavati. Trudila sam se da ne puštam prejake glasove kako mali ne bi čuo da si je njegova šefica izdrkala pičku na njegov kurac u erekciji.

U jutro sam se istuširala od sinoćnjih bludnih sokova. Pogled u ogledalo otkriva da mi je frizurica među nogama još u dobrom stanju, ali noge nisam obrijala bar tri tjedna. Brzo se hvatam britvice. Ona lagano klizi i dovodi noge u red. Za današnji sastanak nisam baš morala brijati noge, jer nosit ću hlače. U podsvijesti mi je očito bila misao da se mogu negdje naći i bez hlača. Nisam ja mislila na to da bi se pred nekim našla bez hlača, zapravo sam mislila da bi se mogla naći i bez gaća, ali si to nisam htjela priznati. Odjenula sam se u poslovni look: sako, hlače, bluza, cipele s petom od 5 cm. Diskretno silazim na doručak. Ivan je već bio tamo. Odmeravao me dok sam se približavala. Bilo mi je malo neugodno zbog one slike jučer. Pozdravio me, ali me pri tome nije gledao u oči. Kasnije uz kavu otvorio je dušu:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt