Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

Odjednom se vratio do pulta, lijevom rukom je stegnuo njezin vrat i pribio ga za ogledalo, prvo jednim, a zatim s dva prsta počeo joj prodirati u macu.

„Bit ćeš moja mala slatka kučka. Moj mali, slatki jebaču. Moji mačići, moje mačkice, moja slatka mala jebena djevojčica. Da li razumiješ? ”

Ana nije mogla ništa reći. Bližio se još jedan orgazam. Samo je zurila u njega stisnutih usana i suznih očiju. Pogledala ga je molećivo, kao da traži dopuštenje da svrši, jer sada nije imala dva, već tri prsta. Nepoznati, stariji muškarac pojebao je slatku Anu s tri prsta, čime je brutalno prodro u njezinu napaljenu macu.

“Jasn-noooooo… razumijem jeeeeeee… Aaaaaa… Kurvicaaaa… Piččč-en-ceeeeeeeeee… Aaaaaaaaaaaaa” – svršila je treći put.

Nepoznati, stariji muškarac se nagnuo i nježno je poljubio, a zatim prinio mokru ruku iz njezinih sokova do njezinih usta. Nije joj ni morao reći, počela ih je sama lizati, sisati mu prste. Rukom je stisnuo njezino uplakano lice, a zatim ju je lagano pljesnuo vršcima prstiju.

„Ovo je moja posjetnica. Ima adresu na koju ćete doći sutra točno u osam navečer. Ne smijete kasniti ni minute. Pobrinite se da izgledate dobro.”

Izašao je iz wc-a, ostavivši je izjebanu jezikom i prstima, polugolu, raširenih nogu i golih grudi. Dok je pospremala, shvatila je: nije ni završio. Potpuno novo iskustvo uplašilo je Anu, ali i uzbudilo.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt