Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

“Mali kurac…” – pogledao je u njezinu prekrasnu, natečenu macu, svu mokru od sokova. Naslonio je dlanove na njezina raširena bedra i počeo joj lizati i sisati bradavice. Ana je bezuspješno pokušavala trljati međunožje o bilo što, o njegovom remenu, oteklini, bilo čemu… Trebao je samo jedan dodir da svrši, da vrisne od uistinu nedoživljenog zadovoljstva, ali on je bio nemilosrdan prema njoj. Čvrsto joj je držao raširene noge i jezikom prelazio po njezinoj natečenoj i mokroj mački. Jecala je i škrgutala zubima, trzala bokovima, pokušavala protrljati upaljač o njegovo lice, ali on joj je tako čvrsto držao bedra da se nije mogla pomaknuti. Ta se bespomoćnost dodatno rasplamsala. Disala je sve dublje i teže, stenjala, stenjala i samo se lomila kad je osjetila njegov jezik na svom natečenom klitorisu. Pala je na bok i pokrila lice rukama, a desna se noga omotala oko vrata nepoznatog muškarca. Vrućina njezina bedra ga je još više uzbudila, želio je brutalno prodrijeti u slatku, lijepu Anu, ali znao je što radi.

Svojim mokrim jezikom nastavio je dodirivati ​​njezin pulsirajući klitoris tako nježno, tako neumoljivo, da je Ana počela svršavati, previjati se i plakati. Orgazam koji je protresao bio je toliko intenzivan da joj je oduzeo svu kontrolu nad tijelom i učinio da nije mogla vrištati. Samo je jako jecala, jako jecala, stenjala, a tijelo joj se treslo samo od sebe. Mačka joj je bila vlažna kao nikad prije, Ana je svršavala i intenzivno plakala.

Podigao ju je, nježno joj maknuo kosu s uplakanog lica i nježno joj probio jezik između usana. Miris vlastitih sokova na licu dodatno ju je raspalio. Jer Ana je još uvijek bila u stanju orgazma i počela ga je ludo žvakati, pokušavajući se priljubiti za njega svojim međunožjem. Ali taj joj je muškarac učinio ono što nitko drugi nije učinio. I dalje ju je čvrsto držao raširenih, golih nogu, snažan pritisak njegovih dlanova na unutarnju stranu bedara nije joj dao da se pomakne ni za milimetar, a upravo stanje u kojem se našla, dodatno je raspalilo Anu. Nije ga više voljela, raširila je usta koliko je mogla i grizla ga za nos, usne, sisala jezik.

“Slatka Ana… Napaljena, slatka ljepotica… Voliš li se jebati, maco, ha?” – sad je umočio lice, mokro od njezinih sokova i sline, između njezinih sisa i počeo gristi, ljubiti, žvakati.

Spustio se na koljena, još jače raširio njezine prekrasne noge pritiskajući dlanovima unutarnju stranu njezinih bedara i cijelom površinom jezika prešao preko njezine upaljene mace. Ani je ponovno osjetila isti predorgazmički osjećaj, bedra su joj počela drhtati, srce joj je lupalo. Širom otvorenih očiju i usta pokušala je doći do zraka koji joj je ostao jer je taj stariji muškarac bio tako dobar u lomljenju jezika. Dlanovima joj je stisnuo bedra, a jezikom počeo ulaziti u nju. Ana mu je stavila ruke na glavu, zaplela prste u njegovu kosu.

“Sssss… Eeee-e… Ddda-aaj… ha… ha… ha… uuuuu…” – približavala se drugom orgazmu, odnosno pojačavala prvi orgazam koji, osjećala je, nije prestajao.

Jebao se jezikom. Toliko je dobro jebao jezikom lijepu, slatku Anu, koja je golu guzicu naslonila na rub pulta u disco WC-u, raširenih nogu i podignutih visoko u zrak da se, savijena u koljenima, povremeno dodirivala natečene bradavice njezinih velikih sisa. Rukama se čvrsto držala za njegov vrat, držeći ravnotežu. Nepoznato, stariji je jezikom prodirao između natečenih usana u vruću, sokom natopljenu macu ovog slatkog jebača, predano je jebao jezikom gurajući ga što je dublje mogao. Sokovi iz njezine mace slijevali su se u potocima u otvor u njenoj guzici.

Ana je počela sve glasnije stenjati, tresti se, prodirao je u nju svojim jezikom, sve dublje, sve nježnije i strastvenije. “Ja vooo-liiim…” Ponovno joj se smračilo pred očima, polako je počela gubiti svijest. Jezik mu je bio duboko u njezinoj mokroj i vrućoj mački iu neku čudnu stvarnost vratio se kada je širom otvorenih usta zagrlio njezino napaljeno međunožje i počeo sisati cijelu njenu macu. Ani je okidač bio osjećaj njezine donje usne na ulazu u dupe i zavijanjem da je počela svršavati. “AAAAAAAAAAAAA… AAAAAAAAAAAAA… DAAAAAAAAAA…. JEEEEBIIII….”

Nepoznati stariji muškarac nije prestajao sisati njenu natečenu macu koju mu je dodatno strpala u usta, čvrsto ga držeći za vrat i trzajući bokovima. A kad je pomislila da će ustati i poševiti je, nastavio ju je lizati i još uvijek joj dlanovima držao bedra. Ana je gotovo lebdjela u zraku, jedini dodir bio je njezin dupe na samom rubu pulta. Nastavio je lizati njezinu mokru macu preko otvora, njezin klitoris.

Uništavaš me…” – jecajući, Ana je počela trljati prste u njegovu kosu, osjećajući da je još uvijek napaljena.

Odmaknuo se od nje, spustio je s pulta i okrenuo sebi leđa. Provukao je ruku između njezinih nogu i prstima prešao preko njezine mokre mace.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt