Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

“Ne brinite, ljepotice… Doživjet ćete ono što nikada niste bili.”

Pogledao se u ogledalo i nježno joj stisnuo sise, preko svoje haljine. Povremeno bi je poljubio u vrat, nježno, ali ne skidajući pogled s nje, u ogledalu. Isprva sramežljivo, a zatim nakon njegovog ohrabrenja da se oslobodi, trljala je guzicu o oteklinu koja je postajala sve veća. Bila je sve opuštenija, previjala se pod njegovim rukama.

“Imaš li dečka?”

“Da -” – odgovorila je instinktivno, ni ne pomišljajući izraziti iznenađenje pitanjem.

– Vjerojatno napada ove prekrasne grudi kad god može.

“Da… Da…” – prisjetila se kako ju je njezin dečko stvarno odmah zgrabio za sise i završio u ispodprosječnom seksu s njim.

“Vjerojatno bi mnogi htjeli da ti se stegnu sise… Da te jebem…”

Na te riječi Ana se ukočila, naslonila ruke na pult i zadrhtala. Pizza joj je već bila puna sokova, koji su joj polako počeli vlažiti uske gaćice. U glavi joj se stvorio uvojak kad je pomislila da bi mu trebala reći “kako da ne razgovara s njom na taj način” i počela jače trljati guzicu o natečeni i tvrdi ud nepoznatog, starijeg muškarca, koji ju je čvršće stisnuo svakim pokretom.lijepe, bujne grudi. Nije mu bilo teško potpuno ih skinuti, a sad su mu bile na dlanu. “Mačići lijepi… Oh…” – duboko je uzdahnuo i počeo žvakati njezin vrat osjećajući pod rukama natečenih, glatkih grudi. “Hoćeš da te poševim, dušo?” – vršcima prstiju nježno joj je počeo uvijati natečene bradavice.

Ani su zadrhtale noge, neka čudna toplina podigla se do grudi koje je nepoznati muškarac nježno masirao, a maca joj je pulsirala. Odjednom je počeo sve jače stezati grudi. Zgrabio ih je s vrha, tako da su njezine natečene bradavice bile u njegovim dlanovima i sve grublje, sve nemilosrdnije, počeo je stiskati i rastezati njezine velike sise. Počela je jako stenjati, stražnjica i bedra su joj sve više drhtala, maca joj je curila sokovi i u trenutku kad je pomislila da će spermiti, on se naglo odmaknuo od nje, te se jednim pokretom okrenuo prema sebi, podigao se na counter, raširio noge i samo poderao mokre gaćice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt