Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem – Ispovesti
Ispovesti

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem

Majka moga prijatelja me pozvala da joj nešto pomognem. Živimo blizu i naravno da sam se odazvao na njen poziv. Kada sam došao uvela me u dnevnu sobu i rekla mi da je sačekam.

Nakon nekih 5 minuta pozvale me iz druge sobe i rekla da dođem nešto do nje. Kada sam ušao u sobu šokirao sam se. Mama mog druga je ležala na krevetu, bez ičeg na sebi.

Bio sam zbunjen, a onda je rekla da joj se pridružim. Stajao sam ukipljen nisam znao šta se dešava, a onda je una ustala i prišla meni, uhvatila me za ruku i… ne znam šta da radim poslije svega.


BONUS ISPOVEST:

Vidjela je njegov osmijeh i osjetila kako mu prsti polako klize niz njena isklesana puna bedra, sve do ruba kratke haljine…

Mali slatki jebač nije stigao ni reći “Što radiš ovdje?” kada se nepoznati muškarac našao u velikom WC-u diskoteke, iza nje se ispred velikog ogledala i širokog pulta našao muškarac srednjih godina. Ušla je popraviti šminku, nije čula otvaranje vrata i nije vidjela da ulazi muškarac s kojim je izmijenila nekoliko pogleda tijekom noći. U drsko kratkoj mini haljini, dubokog dekoltea, bez grudnjaka, Ana je te večeri mamila uzdahe svih muškaraca i značajan pogled muškarca iza sebe, koji je gleda u ogledalu i koji laganim pokretom miče kosu prsta i baci ga preko lijevog ramena. Raširila je svoje velike oči, stisnula senzualne usne i jedva progovorila. – Ovo je ženski toalet.

Umjesto odgovora, vidjela je njegov osmijeh i osjetila kako mu prsti polako klize niz njena isklesana, puna bedra, sve do ruba njezine kratke haljine. Nepoznati muškarac duboko je uzdahnuo osjećajući glatku kožu i nježno joj je poljubio goli vrat. Ana je zadrhtala, zakolutala očima, a kada je shvatila da je “pogrešno” ispunjavati svoje maštarije, pokušala je izbjeći, ali nije uspjela. Odjednom je preko haljine uhvatio njezine velike grudi, grubo joj prešao jezikom po vratu i nabrekao joj isklesanu stražnjicu s izbočenjem na hlačama. Cijelu noć je Ana zavodila ovog čovjeka. Čisti ženski ego. Nije se ni nadala da će uspjeti, jer je izgledao drugačije od ostalih, dok se sklupčala na plesnom podiju, zavodljivim pokretima naglašavajući svoje obline, podižući golu ruku u zrak, vrteći svoju lijepu, okruglu guzicu, jedva pokrivenu kratkom haljinom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt