"Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara" – Ispovesti
Ispovesti

“Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara”

“Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara. U braku smo skoro 10 godina i nikada u njegovu vjernost nisam posumnjala. Baš me to šokiralo, ali i dalje nisam vjerovala…

Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubijedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom djevojkom me vara i gdje se viđaju.

Tada sam počela vjerovati da zaista govori istinu. Danas mi je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsjekle od šoka… Ništa se nisam ni spremala, uzela samk ljučeva od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala… vrijeme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa MOJOM… MLAĐOM SESTROM

Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem. Bili su nasmijani i veseli kao da su sami na svijetu.

Ona je tek prošle godine napunila 18 godina. Ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da se postavim u cijeloj situaciji. Iz ovoga svega moram izaći, ali kako… ako javno otkrijem to će biti neviđena sramota i za mene i za moje roditelje, na kraju posebno za moju sestru. SESTRA MI JE .”

BONUS ISPOVEST:

 

DEBEO I DUGAČAK, NISAM SE SKIDALA DANIMA SA GAZDINE ALATKE: Nabijala sam se i cvilela dok su ukusni potoci curili ni moju malu

 

Živim u jednom malom stanu, ništa specijalno, ali volim da živim sama. Ubrzo sam shvatila da mi je gazda stana, osrednji frajer sa velikom kurčinom od 19 cm baš super. Kiriju traži i dobija na vreme… khm… ali ne baš novac, ovoga puta dobio je i nešto mnogo vlažnije, moram da kažem.

Razbila sam se od kuca dva dana eto šta sam uradila. Čini mi se da me je natakao u petak popodne a skinuo u nedelju ujutru sa onog njegovog debelog matorog kurca.

A vala i ima kurčinu svaka mu čast, pa debeo, pa dugačak milina jedna. Mora da nije video pičke mesecima. Malo ga pipnem on mrdne, malo ga drknem on skoči i ukruti se, stavim li ga u usta on se ukoči ko čelična šipka. A kad ga samo malo protrljam po vlažnoj mi pičkici on ga satera do balčaka i počne da koka.

Joj kako je nezasit čudo jedno. Skoči odozgo pa buši li buši. Nabija i vadi dok mu moja mala odgovara šljapkanjem i coktanjem, on se još raspomami pa mi digne noge na ramena pa zakoka duboko, jebeš ga gde stane. Tu već i ja malo popizdim, znaš ni ja baš nemam jebača svaki dan a ovakav kurac nisam gutala nikada pa počnem da stenjem i mešam, da mu se nameštam da ga zarije dublje i jače. Počnem i da vrištim i otimam se dok me polako tuče orgazam iz pice se širi na noge i stomak pa opali u glavu tako jako da ti se sva obeznanim i izgubim. Rastrese me od glave do pete. A on ne staje, ne pada i ne posustaje, jebe dasa boli ga kurac što sam ja svršila.

Izvedem ti ja jedno okretanje, obalim ga na leđa pa se brzo skinem sa kurčine, malo da odmorim jadnicu ali ga odmah prihvatim u usta.

Tako je i bilo. Jedan sasvim normalan dan, došao gazda po kiriju. A ja sasvim slučajno oprala kosu, i u peškiru, skroz gola, još i mokra od vrele kupke, otvaram vrata. Na vratima stoji matori jarac ali sređen. U uskim pantalonama ocrtava se ogromna kruta kurčina koja samo čeka da mi spadne peškir. Pustila sam ga unutra (u svakom smislu te reči).

Ponudila mu nešto da popije, ali nije imao vremena. Rekao je samo: danas je isplata. Našalila sam se i rekla kako nemam novčanik kod sebe, već samo ovaj vlažni peškirić. Rekao je da će i to poslužiti.

Rastrgao mi je peškir i zagledao se u moje špicaste malene sise, uzak struk i pomalo dlakavu piškicu samo po sredini. Zagledao me je a pantalone samo što nisu popucale.

Ušla sam sa njim u spavaću sobu, kada se raskomotio, sela sam mu posred face. Pičkicom sam trljala njegove brkove, ah koliko me je to uzbuđivalo. Prstićima je kolutao oko mog zadnjeg kolutića a ja sam sve žustrije nabijala svoju mokru pičkicu po njegovoj faci, po ustima, nosu, čelu.

Kada je izvadio jezik i zagolicao mi klitoris odmah sam svršila.

Onda sam se ja spustila! Ah kako to volim.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt