Moj verenik je strašno ljubomoran – Ispovesti
Ispovesti

Moj verenik je strašno ljubomoran

30 mi je godina i pred udajom sam, ali pre par meseci sam se uhvatila sa kolegom sa posla.

Tako sam se zaljubila da ne znam šta ću sa sobom sad. Nikad ni niko nije toliko prijao kao on, toliko vodio računa o meni, čak ni sadašnji verenik me ne mazi kao on.

Najveća mi je greška što živim sa verenikom pa nemam dovoljno vremena da se telom posvećujem kolegi sa posla. Moram da lažem da obilazim bolesnu majku… sa svojom majkom mogu da pričam o bilo čemu nikad nisam nešto prećutkivala, tako da nikad nisam imala problem da joj nešto kažem.

Moj verenik je strašno ljubomoran pa često zna da pozove moju majku da pita gde sam, uvek slaže da spavam.


BONUS ISPOVEST:

“Ucenio sam mlađu devojku”

Tutnuo bih onu stvar u ćerku moje komšinice, ona me privlači u toj meri da sam joj na instagramu poslao intimni snimak cure koja se isto zove i jako sličan njoj jer sam bio ubeđen da je to ona. Naravno da sam joj rekao da to šaljem dobronamerno kako bi ona bila informisana da je neko postavio njen intimni snimak na netu, a ustvari sam planirao da ceo grad sazna za taj por.ić, hteo sam da spustim njen ego moralne cure, ako ona odbije spavati sa mnom nakon što joj ga pošaljem.

Međutim, rekla mi je da ona nije na tom snimku, ja sam je ubeđivao da je to ona, i rekao sam da cu proširiti svima ako odbije da spava sa mnom. Rekla je da će je ubiti mati ako sazna za snimak očigledno da zaista ima snimak samo sam je upecao na lažan snimak… pitala me da se nađemo sutra da obrišem snimak, reko može. Došao sam po nju kolima… otišli smo dalje od grada, blizu jednog brda. Rekla da pokažem snimak u telefonu što sam i uradio. Ispostavilo se da je pravi snimak, od nje. Molila me da obrišem snimak, nisam hteo, ali sam imao jedan uslov. Tražio sam da me zadovolji u kolima. Dvoumila se. I na kraju pristala. Izvadio sam, ona se savila i dobro ga odradila. Nakon toga tražila da obrišem snimak. Jesam, obrisao. Snimak sam skinuo sa neta, i dalje je dostupan.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt