Zet se zabijao u mene – Ispovesti
Ispovesti

Zet se zabijao u mene

Zet se zabijao u mene… Već sam bila u braku kada se moja mladja sestra udala. Zetić je bio sladak, lepo gradjen jednom rečju baš OK. Moja sestra je potpuna suprotnost od mene. Koliko sam ja provokativna u oblačenju toliko je ona konzervativnija. Ona je pravi tip domaćice i poštene verne žene, za razliku od mene koja više voli da se zabavljam od kućnih poslova. Koliko puta me je samo opominjala da se pazim jer se svašta priča o meni. Naravno nije znala da moj MUZ sve zna i da smo odavno u fazonu sa drugima.

Zeta sam već i dok su se još zabavljali primećivala da gleda i da mu prija to što vidi kod mene. Pošto mi je brak takav kakav je, potpuno slobodan, slobodno sam pričala sa muzem o tome da mi se zet dopada i da ne bih imala ništa protiv i ako bi se nešto desilo. Naravno ni mom mužiću to nije smetalo. Uvek sam vodila računa da maksimalno sam sredjena kada on dolazi, a često sam išla kod njih kada je on bio kući a ona radila. Svake druge nedelje imaju suprotne smene.I tako vremenom postalo je normalno da navratim kod njih kući čak i kada je sam kući.

Tog dana pošla sam kod njih i znala da ću osim kafice verovatno kao i uvek „slučajno“ sesti ili se pomeriti da zet vidi šta mi je ispod suknjice. Imala sam crnu kraću suknjicu i belu košulju na kojoj sam otkopčala malo više. Grudi su mi 3-ka, a sobzirom da nisam dojila čvrste su.Crni brus ih je još više podigao i učvrstio. Došla sam kod njih. Naravno, zet sam kući.Otvara vrata, pozdravljamo se, poljubim ga u obraz, što je svima normalno bilo kada se pozdravljamo. Počinje priča šta ko radi, da li su bili kod mojih i slično. Pita naravno za kafu i ja pristajem. On izlazi iz dnevne sobe gde smo seli i ide staviti kafu. Sedela sam okrenuta prema vratima sobe i kao slučajno noge mi bile malo razmaknute. Vrativši se u sobu videla sam da je odmah pogledao ispod moje suknjice. Još malo sam zadržala razmaknute nogice, a onda ih prekrstila. Malo još pričamo. Rekao je:

„Idem zakuvati kafu dolazim odmah.“

„Neka ja ću zakuvati sedi.“ Odgovorila sam i ustala. Znam da me je gledao dok sam prolazila pored njega. Otišla sam u kuhinju i čula da i on kreće za mnom.
„Koje šolje da uzmem?“ –pitala sam.Ušao je i on u kuhinju i stavio šolje na radni deo.Stao je iza mene, namerno sam malo se prebacila sa noge na nogu. Baš da ne ispadne da namerno se vrckam. Pomeram lonče i kašikom zahvatam kafu da sipam. U tom trenutku osećam njegove ruke koje me hvataju za kukove. Okrećem glavu unazad: „Šta ti je?“-pitam naivno.

Namerno se prilikom okretanja glave unazad oslanjam na njegovo telo. Osećam njegove grudi na mojim ledjima. Rukama kreće ispod moje košulje.Jednom rukom već mi preko brusa dodiruje grudi. Spuštam posudu sa kafom, okrećem se prema njemu. Počinjemo se ljubiti. Znala sam gotovo je nategnuce me zet. Super baš da vidim šta ima sestra u krevetu. Ruke su mu već na mojoj zadnjici, mazi je. Pošto sam imala tange potpuno osećam njegove ruke na zadnjici. Podiže me i ja ga nogama obuhvatam oko pojasa još uvek se ljubeći. Nasmejao me je isključuje šporet, kakav domaćin. Nosi me do njihove spavaće sobe. Ležemo na krevet.Rukom mi počinje dirati. Počinje polako da me skida, a i ja njega. Bio je brži pre je on mene skinuo. On je ostao u gaćama i trenerkama sklečkanim do kolena.

Kad smo zavrsili ubrzano smo oboje disali. Istuširali smo se obukla sam se i otišla kući.Jedva sam čekala da stignem, već sam telefonom zvala muza i rekla da imam nešto da mu kažem. Ušla sam u kuću i svrata počela da šapućem „Razvalio me je, razvalio me je…….“

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt