“Počela sam da radim kao profesorica na fakultetu…” – Ispovesti
Ispovesti

“Počela sam da radim kao profesorica na fakultetu…”

“Počela sam da radim kao profesorica na fakultetu. Znam da izgledam atraktivno i znam da sigurno svi bulje u moju pozadinu kad se okrenem.

Svjesna sam svog izgleda, zbog toga i oblačim kratke suknjice. Mom mužu se to sviđa, jer zna da ima pravu ženu kraj sebe.

Nedavno na ispitnom roku, dečko s prve godine me upitao za pomoć, prišla sam mu, bukvalno su mu oči iskočile kad sam mu prišla. Da stvar bude još zanimljivija, rekla sam mu ” I onda kad izračunaš izvod nacrtas mene i dovoljno je samo da gledaš”. Nije ni trepnuo a čitava sala je prasnula u smijeh.

Volim da im radim ovakve stvari, šta ću kad mi se može.”

BONUS ISPOVEST:

 

ČITALA SAM EROTSKU PRIČU A ONDA SE OSTVARILA: Pojavio se i razvalio me, nabijala sam se na njega do kraja!

 

Još pre godinu i po dana izašla sam iz duge veze,i samo sa tim dečkom sam imala sex….Posle njega nisam želela ni jednog…Mazila sam svoju pickicu svakoga dana ali nisam želela ni sa jednim drugim deckom da se jebem. Jedne večeri čitala sam erotske price i meni se javila zelja za sexom,to nije bilo prvi put ali je sada bila mnogo velika želja…Otišla sam na chat,javio se neki lik i pitao da li hoću da hotujem sa njim,rekla sam da hoću…

Njegove reči su me izluđivale,pošto mi je spavaćica bila kratka samo sam rasirila noge i trljala svoju pickicu srednjakom pazljivo obilazila okolo rupice,izvadila sam prst iz pizde i slatko ga oblizala. Onda sam prst gurnula nazad u pizdu, ritmicki sam ga vadila i gurala, prvo polako a onda sve brze, pod svakim ulazom poskakivala sam citavim telom uz to treskajuci sisama, prst mi je sav bio ulepljen i miris moje pičkice se širio po sobi. Ocigledno je bilo da sam se blizila kraju te da zavrsim gurnem jos jedan prst u rupicu. Njegove reci su me izludjivale i ja pozelim da je on stvarno tu I da me jako nabija na kurac.Pitala sam ga da li bi dosao,i on je pristao.Stigao je za pola sata kod mene,a ja sam se za to vreme tusirala,obrijala svoju pickicu I iscekivala nepoznatog lika da me rasturi od kurca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt