“Komšinica je čula mene i ženu u zanosu” – Ispovesti
Ispovesti

“Komšinica je čula mene i ženu u zanosu”

Htela komšinica da poludi kad čula kako se krevet trese… Sa ženom sam na moru. Nisam mislio da će mi biti tako lepo sa njom, ali ispostavilo se suprotno.

Divljali smo se svako veče, krevet je malo škripao, u stvari ne malo nego malo više, ali i to ima svojih prednosti. Jedno veče dok smo vodili ljubav čula nas je komšinica, terasa do nas. Pozvala nas je i pitala da li može da nam se pridruži.

Nećete verovati, mislio sam da će žena da poludi. Međutim, složila se skoro odmah. Uđe komšinica, kad moja žena skoči na nju. Ja gledam onako bledo, nisam znao da je interesuju žene.

Reče mi onako u zanosu: „Šta nas gledaš, dohvati nas obe do ujutru”. Nije se znalo ko koga je.e; da li ja njih ili one mene. To mi je bilo najbolje iskustvo u životu.


BONUS ISPOVEST:

“Pozvala me na kafu, ali sam morao da odbijem”

Pomogao sam komšinici da iz prodvnice donese kese dosta je pazarila. Ispred vrata krene ona da se uvija i pozove me na kafu. Ja kažem kafa u ovo doba? (Bilo je 9 uveče) Kako misliš da spavaš? Ona kaže da nije ni mislila da spava.

A meni pade mrak na oči jer znam šta mi se sprema, pa ja sam u društvu pagana. Gospode izbavi me iz ove neprijatne situacije, kako sad da je odbijem a da se ona ne uvredi. Jer ja imam problem da kažem ljudima ne jer se bojim da se ne ljute.

Ali ne baš toliki problem da izgorim u paklu zbog nekog tamo lošeg odnosa, pa da je i najbolji, ne isplati se. Tako da sam morao da budem odlučan.

Ja sam samo rekao, izvinite me, žurim kući mama zaključava posle 11, posle se ljuti kad je budim, okrenem se i odem. Išao sam što brže da zamaknem iza ćoška, da me prođe transfer blama.

Ona me sutradan napušavala da ne volim žene jer time zaključila da volim muškarce… bože, sačuvaj me ženskog mozga.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt