Dolazim kući sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem svoju suprugu kako se vrišti i dere se na sav – Ispovesti
Ispovesti

Dolazim kući sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem svoju suprugu kako se vrišti i dere se na sav

Dolazim kući sa posla mrtav umoran, ulazim u hodnik, a iz dnevne sobe čujem svoju suprugu kako se vrišti i dere se na sav glas:

“To majstoree, takooo, takoooo… tooo!!!”. Nikad se gore nisam osjećao, sav u šoku ulazim u dnevnu sobu, a onda je vidim kako na koljenima sva u bojama francuske slavi gol Grizmana.

Taj dan neću nikada zaboraviti, ja inače ne gledam, ne volim fudbal, ali ona je luda, ne propušta ni jedan susret pogotovo njenog Atletiko Madrida, kao reprezentacije Francuske obzirom da je luda za tim nekim Grizmanom.

Malo sam ljubomoran na tog tipa, ali opet bolje da je zaljubljena u njega koga nikada neće vidjeti nego da je u ekog komšiju… zar ne???

BONUS ISPOVEST:

Imam 17 godina i mnogo mi se sviđa tata moje prijateljice. Već sam više puta pokušavala da mu pokažem koliko mi je stalo do njega i kako bih ga rado željela u mom krevetu, ali nisam ga uspjelvala “upecati”.

Ima 44 godine i baš je privlačan, mišićav, pravi muškarac. Juče sam znajući da moje prijateljice nema kod kuće i da je ON sam otišla do njega. Kada me ugledao na vratima iznenadio se… Počeo mi je govoriti kako je sam i kako moja prijatlejica nije kući, a ja sam naravno ne slušajući ga uopšte raskopčala svoju košulju i pokazala mu moje grudi. Šokirao se i tada me zgrabio za ruku i uvukao u hodnik.

Mislila sam to je to, konačno ću dobiti ono što dugo želim, a on me počeo zakopčavati i rekao da to što želim ne dolazi u obzir. Sjela sam na fotelju, plakala, molila ga, barem jedanput da imamo odnose, ali kao da nema duše ni jedan gram uporno me odbijao i govorio da to nije uredu.

Imam 17 godina, izgeldam kao milion dolara, a on me ne želi, nema druge nego da je gej, što je donekle logično obzirom da živi sam i da se odma po rođenju moje drugarice razveo od žene. Kako izgleda može imati svaku, a nema niti jednu, ZAŠTO… Možda zaista preferira muškarce… jer nema muškarca koji bi mi odolio u jučerašnjoj situaciji, MUŠKARCA!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt