Zatekla sam maloljetnu kćerku kako vodi ljubav u mom krevetu, a onda je usljedio još veći šok kada sam vidjela sa kim . . . – Ispovesti
Ispovesti

Zatekla sam maloljetnu kćerku kako vodi ljubav u mom krevetu, a onda je usljedio još veći šok kada sam vidjela sa kim . . .

Juče sam se ranije vratila sa posla, nisam se osjećala dobro, a ono što sam zatekla kod kuće učinilo mi dan, ma cijeli život još težim i gorim.

Čim sam ušla čula sam iz spavaće čudne zvukove. Iskreno posumljala sam da me muž vara, ali desilo se nešto gore. Zatekla sam maloljetnu kćerku kako vodi ljubav u mom krevetu, grozno, a onda je usljedio još veći šok kada sam vidjela sa kim… sa rođenim sinom moje sestre koji je isto tako maloljetan.

U šoku sam ih razdvojila, ali još veći šok je uslijedio kada su mi jednosglasno rekli da se ne mješam u njihove živote i da će se čim napune po 18 godina vjenčati bez obzira na sve. Tu nisu stali sa šokiranjima.

Kada sam im zaprijetila i rekla da je tako nešto nemoguće, rekli su mi ako im ne dozvolimo da će se potruditi da ona ostane dtrudna i tada im niko ništa neće moći. Imaju nepunih 17 godina i aš sam u šoku, ne znam šta da radim, kome da se obratim… djeluju mi ozbiljno. Bože kud baš meni ovo da se desi 🙁

BONUS ISPOVEST:

Moglo nam je biti lijepo, ali…

Moglo nam je biti lijepo, ali… Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva minikada ružnu riječ nije rekla, ma neopisivo.

Čak nam se posrećilo i već prve godine braka rodila sam prelijepu djevojčicu… bio je sretan i nije mu bilo bitno što nije dobio sina, kao većini muškaraca. UH… onda je sve krenulo naopako. Moj muž je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, tuga velika… Nije bio kriv, jednostavno bio je na krivom mjestu u krivo vrijeme, da tako kažem. Pijani muškarac se nekontrolisanom brzinom zakucao direktno u automobil mog muža i… GROZNO.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt