Prijatelj mi poslo sliku sa pitanjem’ Je li ovo tvoja žena… a zatim je uslijedio šok – Ispovesti
Ispovesti

Prijatelj mi poslo sliku sa pitanjem’ Je li ovo tvoja žena… a zatim je uslijedio šok

Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu.

Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih parazita tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.


BONUS SPOVJEST:

“Imam 21, a u braku sam tri godine…”

“Imam 21 godinu, u braku sam od 3 godine (na inicijativu roditelja) sa muškarcem koji ima 31 godinu.

Dijete mi je napunilo godinu prije 2 mjeseca. I pošto on radi, a ja čuvam dijete po celi dan i mučim se (on je programer, ali radi u uredu) , odlučila sam da je dijete moje.

Uskoro se razvodimo. Međutim, on kaže da će se boriti da dijete ostane kod njega (to je suprotno od mojih planova) .

Ja sam odlučila nakon razvoda, (pošto će mi alimentacija biti negdje oko 75% njegove plate, tj. Oko 1400e (bar se nadam, nisam pitala advokata) ) , da pitam roditelje da mi daju njihovu kuću, i da onda oni odu u podstanare, a ja sa djetetom da se doselim. Računam negdje da će alimentaciju plaćati oko 18 godina, a ja ću se nakon toga negdje skrasiti. Držite mi fige. ”

PRATITE NAŠU FACEBOOK STRANICU AGENCIJA LJUBAVI

(ispovesti.com)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt