OTISLA SAM KOD DJEDA MILUTINA NA SELO… A ONDA ME JE KOMSIJA MALI ENVERICA UHVATIO I POCE... – Ispovesti
Ispovesti

OTISLA SAM KOD DJEDA MILUTINA NA SELO… A ONDA ME JE KOMSIJA MALI ENVERICA UHVATIO I POCE…

Pošto sam bila u kratkoj haljinicu zadigao je, šljapnuo me par puta po guzi, okrenuo se i otišao sa gajbom piva. Ostala sam u čudu ali i nenormalno napaljena. Vratila sam se praveći se luda. To podne je prošlo normalno kao i svako do sada. Samo me je gledao ali ništa neobičajeno se nije desilo. Smejali smo se, uživali sve do uveče onda svako svojoj kući.

Naredne dve nedelje je sve bilo ok, bukvalno ne znam zašto je one nedelje rekao to, ali nisam htela da ga podsećam pa sam se pravila da se nije ništa desilo isto kao i on. Danas sam komšinicu pozvala kod mene, da pijemo kafu jer je napolju i malo hladnije bilo pa sam odlučila unutra da popijemo kafu. Tokom pričanja, spomenula mi je da sutra ide kod njenih u drugom gradu da ostavi decu, pa će i ona ostati koju nedelju. Smor, mislila sam neću imati sa kim da pijem kafu.

Ispratili smo se sutradan, a njen muž je uzeo slobodan dan kako bi ih odvezao. Nakon par sati, čula sam dobro poznati glas, zove me iz dvorišta, izlazim i prvi put smo bili sami ja i on.

– Pa komšinice, oćemo li popiti koju kafu? – cinično me pitao i smeškao se.

– Da komšija, ajde izvolte – već sam bila uzbuđena.

Related Articles

CITAJ JOŠ NA DRUGOJ STRANICI…

1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt