NISAM MOGLA VISE IZDRZATI OBUKLA SAM BIJELE TAJICE MANJE 2 BROJA I OTISLA U PROVOD.. A ONDA SU ME TROJICA UHVATILA I…. – Page 7 of 8 – Ispovesti
Ispovesti

NISAM MOGLA VISE IZDRZATI OBUKLA SAM BIJELE TAJICE MANJE 2 BROJA I OTISLA U PROVOD.. A ONDA SU ME TROJICA UHVATILA I….

A oni klinci. Ne smeta te da nas gledaju?

Ma tko ih jebe. Neka gledaju. Neka drkaju. Meni sad treba kurac.

Ante se popeo na mene, stavio mi kurac na ulaz pice i počeo me polako jebati. Okrenula sam glavu prema klincima da vidim što oni rade. Osim klinaca, vidjela sam još jedan par dosta blizu nas, goli, koji su zanimanjem promatrali našu igru. Nismo primijetili kad su stigli. Vidjela sam da dama nadrkava tipu kurac, a on joj mazi pičku prstima. Dalje nisam mogla gledati, jer valovi užitka su me obuzimali.

Voliš da te gledaju kad se jebeš, ha? – pitao je Ante.

To me jako pali.

Sišao je s mene, legao na leđa, a ja sam se popela na njega i stavila kurac u pičku. Jahala sam ga i jebala se. Držao me za cice i navlačio na sebe. Susjedi su se još mazili, a dečki su se približili da bolje vide. Uh kako je bilo dobro. Oduvijek volim seks na otvorenom, a ovako sasvim slobodno po bijelom danu i još uz pristojnu publiku, toga ima samo u mašti, ali za mene ovaj put i u stvarnosti.

Lagano smo se jebali da to što duže to potraje. Ante mi je gnječio cice, a ja sam se lagano nabijala na njegovo tvrdo koplje. Ulazio je u mene do kraja. Osjetila sam njegova jaja kad je bio cijeli u meni. Naši susjedi očito nisu mogli izdržati. Dama je ležala na boku, a njezin partner joj ga je stavljao odostraga također iz bočnog položaja. Prizor je bio fantastičan, a moj položaj na Anti omogućio mi je da ih gledam i jebem se istodobno. Tip je imao jako debelu kurčinu koja je nježno ulazila u damu. Ona je glasno uzdisala.

Deči su nas zabezeknuto gledali. Ovo su sigurno do tad gledali samo u porniću. Mogli su gledati rasnu žensku kako se nabija na kurac i ispušta zvukove velikog zadovoljstva i to sve pred njima. Dvojici su ruke bile u gaćicama. Drkali su. To me raspametilo. Obožavala sam kad bi me mladi dečki uhvatili na nekoj osamljenoj plaži sasvim golu i kad bi po skrivečki drkali. Uh divno mi je to.

Ante je očito osjetio da je blizu kraja. Uhvatio me za bokove i navlačio na svoj kurac sve većom žestinom. Otišla sam u nebesa, svršavala sam dugo i sigurno sam bila dosta glasna. Osjetila sam da je i on svršio u meni. To najviše volim kad mogu osjetiti izlijevanje kurca u meni.

Nadam se da sam smio u tebe.

Naravno da jesi. Baš to što si svršio u meni bilo mi je divno. Pružio si mi fantastičan seks i nebeski orgazam.

Kad smo se smirili otišli smo se oprati i osvježiti u more. Vidjeli smo da su i naši susjedi završili sa seksom. Odmarali su se. Dečki su se vratili na svoj dio plaže.

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI..

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt