NISAM MOGLA VISE IZDRZATI OBUKLA SAM BIJELE TAJICE MANJE 2 BROJA I OTISLA U PROVOD.. A ONDA SU ME TROJICA UHVATILA I…. – Ispovesti
Ispovesti

NISAM MOGLA VISE IZDRZATI OBUKLA SAM BIJELE TAJICE MANJE 2 BROJA I OTISLA U PROVOD.. A ONDA SU ME TROJICA UHVATILA I….

Već frustrirana od nedostatka seksa uhvatila sam se kako gledam dečke u kupaće gaćice, bolje rečeno gledala sam obrise onoga što imaju u gaćicama. Na plaži je bilo nekoliko cura u toplessu pa sam se i ja ohrabrila i skinula grudnjak kad bi bila sama na plaži.

Nemam neke velike cice, ali moji bivši dečki su mi rekli da su jako seksi. Do mene je ležao jedan mladi dečko koji je dobio erekciju kad sam razgolitila grudi. On je gledao moje cice, a ja njegov kurac u gaćama. Osjetila sam toplinu među nogama.

Na večer bi često čula uzdahe iz susjedne sobe, jer zbog vrućine u potkrovlju držali smo otvorena vrata prema zajedničkom balkonu. To je moja prijateljica Lidija bila obrađivana od muža Borisa.

Nije se trudila da bude tiha. Znala je da ja sve čujem. Nisam mogla izdržati više kad bi se oni glasno jebali. Morala sam se tad zadovoljiti dildom. Vjerojatno sam i ja bila glasna.

Nakon nekoliko dana otišla sam tek pred večer na plažu sama. Odmah sam skinula grudnjak i bacila se u more. Uživala sam u njegovoj svježini. Kad sam izašla iz mora bradavice su mi stršale.

Ne znam dali od napaljenosti ili od svježine mora. Do mojeg ručnika smjestio se onaj dečko od pred neki dan, onaj kome se digao na moje cice.

Dal smetam ovdje? – pitao je.

CITAJ JOS NA DRUGOJ STRANICI..

1 2 3 4 5 6 7 8Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt