ISPOVEST: Kada me ljubavnik dohvati, rastura boga u meni, a odnedavno je imao bizaran zahtev: "Da obojica uđemo u tebe?" – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Kada me ljubavnik dohvati, rastura boga u meni, a odnedavno je imao bizaran zahtev: “Da obojica uđemo u tebe?”

“Rekla sam sebi milion puta da ću prekinuti…

Smiljana R. otkriva detalje svoje seksualne avanture sa momkom koji ima pomalo iščašene želje tokom odnosa.

Već skoro četiri godine ne mogu da uđem u ozbiljnu vezu. Ne znam da li je problem u meni ili jednostavno ne postoji “gospodin pravi” za mene. Naravno, živo sam biće i svoje potrebe moram da podmirujem. S vremena na vreme “dejtujem” u zavisnosti od toga da li mi treba pažnja u vidu komplimenata ili mi treba telesni dodir, tj. seks.

Nekoliko meseci viđam se sa fantastičnim frajerom. Naravno, verovatno mislite, ako je fantastičan zašto niste u vezi… E, pa tu je caka. On je fantastičan ljubavnik i fenomenalno izgleda, ali je prilično prazan i glupkast. Međutim, kada me dohvati, rastura boga u meni.

Odnedavno je počeo da ima vrlo čudnu naviku, a ja sam zbog konstantnih orgazama koje mi priušti pristala na tu igru. Tera me tokom odnosa da zamišljam još jednog muškarca sa nama. I u dok “me odrađuje”, postavlja mi pitanja, tipa: “Je li mu veći od mog?” “Hoćemo sada obojica da uđemo u tebe?”

Osećam se u poslednje vreme bolesno što dozvoljavam to. Čoveče, na šta mi žene nećemo pristati zbog dobrog seksa?! Rekla sam sebi milion puta: Još samo jednom i prekidam sa budalom… Ali vraćam mu se kada se zaželim strasne i rasturajuće akcije…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt