Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda

– Jaoooo, daaa…. stenjala sam kao kuja…

Nije se dao omesti. Nastavio je da me ljubi uz nogu, da mi liže stomak, gricka bradavice, dok mi je dva prsta zabio u picu. Iz mene je curilo kao iz česme.

Ustala sam sa stolice, klekla na pod i počela da mu otkapčavam šlic. Ubrzo se pred mojim očima pojavio prelijep orgoman kurac, sigurno za 3,4 cm veći od kurca moga momka. Drkala sam ga, lizala mu jaja, pušila sam ga gutajući ga koliko mogu. Pušila sam ga kao da je nešto najslađe na svetu.

Podigla sam se, uzela ga za ruku, odvela ga do stola i položila ga njega. Sjela sam na njegovu kurčinu i počela se životinjski nabijati. Osećala sam se kao prava kuja.

– Jebi me, pocijepaj me, daj sve od sebe.

Govorila sam mu tiho. Ispunjavao me je do krajnjih granica. Uzdizala sam se i divljački nabijala do kraja. Osećala sam novu, neopisivu dimenziju seksa. Baš u trenutku kad sam osetila da ću ponovo da svršim, podigao se, okrenuo me na stomak i nastavio da me jebe s leđa. Divljački me nabijao držeći me za kosu. Počela sam životinjski da svršavam da vrištim. U tom trenutku mi uopšte nije bilo važno da li bi me neko mogao čuti.

Nakon mog drugog svršavanja, opet sam mu popušila kurac dok je ležao zadihan i znojav. Okrenuo me je na bok i ponovo počeo luđački da jebe. Ulazio je silovito i žestoko. Nije trebalo puno trenutaka i opet sam svršila. Osetila sam da će i on svršiti.

– Dolazim – govorio je stenjući.

Iako to pre uglavnom nisam praktikovala, počela sam mu pušiti kurac želeći da osetim njegovu spermom. Ubrzo je počeo da ispušta jake zvukove zadovoljstva, dok mu je sperma punila moja usta prskajući nepca. Progutala sam svo njegovo seme i nastavila da mu oblizujem kurac dok je on glasno disao.

Kakva li sam samo kurva postala pomislila sam na trenutak.

– E sad ću tek da idem. Neverovatna si znaš.. – rekao je dok se oblačio, dok sam ja osećala čisto zadovoljstvo i ispunjenje, osećajući se uzvišeno i ne razmišljajući ni o čemu…

– Prlično veliki potencijal leži u tebi. Moraš to iskoristiti – rekla sam mu sa kurvanjskim osmehom na što se on zadovoljno nasmešio.

Izašao je i zatvorio vrata…

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt