Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda

– Pogledat ću čim dođem u kancelariju.. Ne brini brzo ćeš kući, ne vjerujem da će me tvoj prilog baš toliko razočarati da moraš sve ispravljati…

– Ne bih ja tebe razočarao ni u drugim stvarima, samo kad bi mi to dopustila…..

– Molim, šta želiš reći – rekla sam u isto vrijeme ljutito i zbunjeno. Koja sam drkost, pomislila sam. Otkud mu tolika smjelost da se on balavac meni ovako obraća, otkud samo potiče tolika samouvjerenost.

– Prelijepa si žena, ja te nikad ne bih ispuštao iz ruku. Je li tvoj momak uopšte svjestan što ima – rekao je sa izazivačkim smješkom na licu.

– Jeste, ne brini, svaki dan me usrećuje…- rekla pokušavajući izgledati drsko i srdito, iako sam u stvari bila zbunjenja, dok je u meni sve gorilo.

Samo se nageo prema meni dotaknuvši mi usnama vrat i šapnuo u uhu:

– Kako lijepo mirišeš. Koristiš Chanel Allure eau de parfum. Jedan od mojih omiljenih. Volio bih te osjetiti cijelu.

Bila sam naprosto zapanjenja. Kako žena da reaguje u takvoj situaciji? Šta da kažem a da zvuči smisleno.

– Sad ću pogledati prilog- rekla sam potpuno izgubljeno i izbezumljeno. Ustala sam i ubrzanim hodom otišla u svoju kancelarij, sjela u stolicu i pokušala doći sebi. Kako je moguće da neko posjeduje toliku samouvjerenost, otkud takva drskost? Zar je moguće da postoji takav muškarac, 22-godišnjak? Bila sam užasno napaljena, željela sam ga, takav otvoren pristup i tu smjelost nikad nisam doživjela, a svjedočim brojim nabacivanjima gotovo svakodnevno. Želim ga, gorim, ali ne smijem na to ni pomišljati. Bilo bi suviše pogrešno.

Samo nekoliko trenutaka poslije u kancelariju je ušao Denis:

– Ko ti je rekao da uđeš bez kucanja, molim te izađi..

– Znam da me želiš, kao što neizdržljivo želim tebe. Zašto da krijemo naša osećanja, neće niko znati.

– Ti si napaljeni klinac samo, molim te izađi..

Nije se dao omesti. Prišao je do moje stolice, kleknuo, prislonio mi svoju ruku na lice i počeo me milovati. Ah, kako mi je samo to godilo, dok je telo želelo da što pre bude u meni. Trebala sam ga odgurnuti, trebala sam nešto reći, trebala sam bilo šta, ali jednostavno nisam imala snage. Ostala sam ukopana, nemoćna pred tim nevjerovatnim, nadmoćnim muškarcem.

Prislonio je usne i poljubio me strasno, na šta sam mu ja uzvratila. Jednostavno sam bila nemoćna zatočena u neko transativno stanje.

– Jebi me, samo me jebi – rekla sam željnim glasom.

Na sebi sam imala pripijenu sivu haljinu koja je dosezala malo iznad koljena. Ljubio mi je usne, dok mi je desnu ruku zavukao u njedra uhvativši me desnu sisu koju je lagano milovao izvadivši je iz haljine. Zatim je spustio ruke dole i skinuo mi haljinu. Ostala sam samo u gaćicama. Nastavio je da mi ljubi grudi. Tako je spretno klizio jezikom po mojim ukrućenim bradavicama i milovao mi grudi da me je naprosto dovodio do ludila. Krenuo je da se jezikom spušta dole, došavši do moje mačkice. Prvo je krenuo da je liže jezikom preko gaćica, da bi potom gaćice malo makao u stranu i počeo da mi liže klitoris. mene su vec cureli sokovi koje je znalacki jezikom pokupio grickajuci mi klitoris. Obrađivao me je jezikom kao niko nikad. Prvi put sam svrsila dok me je lizao tako znalački i sočno. Svršavala sam u grčevima uvijajući se na stolici, dok sam uzaludno pokušavala da ne ispuštam glasove u stranu da bi me neko mogao čuti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt