Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda – Ispovesti
Ispovesti

Dečko moje najbolje prijateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda

Dečko moje najbolje prjateljice je baš sladak i mnogo dobro izgleda i čula sam od svoje prijateljice da ima VELIKI, uh baš joj zavidim. Otkako sam ga upoznala suzdržavala sam se da ga ne zaskočim.

Poslednji put izašli smo u jednom klubu, te posle ponoci majka me zvala da dodjem kući, te sam zamolila drugaricinog dečka da me doveze do kuće, tu su kroz salu nastala dodirivanja, te sam bila u kratkom minicu te nije mogao da odoli pa me je mazio po nozi, ja sam se smeškala zato što mi je prijalo… znala sam ako nastavimo da izlazimo zajedno da se neće na dobro zavrsi… ona zbog toga misli da ja njega mrzim.

Naime jedno veče me nagovori da izađemo, bilo sve super ali je ona morala ranije kući. Ja se posle njenog odlaska ostala sa njim, imali smo zajedničke teme, te uhvatim sebe kako razmišljam kako bismo izgledali kao par i ljubavnici.

Tu se zgadim samoj sebi i odlučim da krenem kući, a on ni manje ni više nego me poljubi (ali bio je stvarno jako pijan).

Odgurnula sam ga, on je tu došao sebi i izvinio se par puta. Najgore od svega je što mi se jako dopalo i nije bilo lako prekinuti tako brzo. Sad ne znam da li nešto njoj da kažem, plašim se da izgubim dobru drugaricu. Ne bih joj nikad to uradila.

BONUS ISPOVEST:

 

Nastavio je da me ljubi uz nogu, da mi liže stomak…iz mene curilo kao iz česme…

 

Fascinantno je kako je život nepredvidiv, kako i kad sve izgleda da je onako kako treba biti i da nam život mirno teče svojim tokom, nikad ne znamo što nam sutrašnji dan sprema i kakvo iznenađenje će nam život donijeti. Ime neću otkrivati. Imam 29 godina, živim u Banja Luci i radim na jednoj ovdašnjoj vrloj popularnoj televiziji. Imam dugu smeđu kosu, frizuru mijenjam često ali najviše volim da je ravnam, smeđe oči, puna usta, čvrsto zaobljeno tijelo i za sebe neskromno mogu reći da sam jedna od poželjnijih žena ovdje. Ipak, s obzirom na to da je poznata činjenica što muškarce najviše privlači, mislim da su moje velike grudi možda i najveći adut, ne računajući naravno lice za koje ipak mislim da uvijek mora biti na prvom mestu.

Imam momka i već dvije godine smo u vezi. Odlično se slažemo i razumemo, seks je dobar, veza kao i svaka druga ima i uspone i padove, ali nikad nije bila značajnije uzdrmana. Planirali smo venčanje za sledeću godinu i na kraj pameti mi nikad nije bilo da bih svog dečka mogla prevariti.

Nedavno je na našu televiziju primljena grupica volontera, uslijed prakse naše televizije da studentima završne godine žurnalistike daje mogućnost prolaženja obuke u televizijskom novinarstvu. Među volonterima je bio i jedan Denis, 22-godišnjak, za koga nisam mogla ni slutiti da ćemo iz temelja promeniti život.

Tamnih očiju, kratko ošišan, srednje visine, širok u ramenima, ali ne i previše krupan, s vrlo upečatljivim crtama lica. Međutim, ono što je posebno isticalo bila je njegova nevjerovatna karizma. Izgledao je daleko ozbilnjije i mudrije za svoje godina, vrlo načitan, pismen, nije postojala tema o kojoj s njim niste mogli pričati, i njegovo cjelokupno ponašanje činilo ga je vrlo dominantnim i privlačnim, iako ja tu privlačnost nisam osećala sve do jednog trenutka.

Pošto su u subotu samo dva novinara trebala biti dežurna, a dosta događaja je trebalo popraviti. Pošto je od svih volontera bio daleko najsposobniji i najagilniji, zamolila sam ga da dođe kao ispomoć, na šta je on uz namrgođen izraz na licu pristao. Taj poziv je bio možda i jedna od mojih najvećih grešaka u životu, a možda su događaji koji su potom uslijedili bili tek neumoljivi tok sudbina, nešto što se moralo desiti i što ima svoju sasvim logičnu svrhu. Subota je tekla kao i svaki drugi radni dan. Novinari su radili priloge za svoje teme, dok sam ja pripremala ostale stvari potrebne za emisiju. Bili su kasni popodnevni sati. Sišla sam u restoran, sjela sama za stol i naručila kafu, razmišljajući o poslu. Nakon nekoliko minuta u restoranu se sam pojavio Denis, i onako njemu svojstveno prilično samouvjereno sjeo pravo za moj stol. Na sebi je imao usku crnu majicu ispod koje se naziralo fino isklesano mišićavo telo, crne farmerke i bijele tene, dok mu je izraženi biceps upadao u oči. Ni na kraj pameti mi ne bi palo da s tim momkom imam bilo šta, prije svega jer sam zauzeta, a i pored toga nezamislivo mi je bilo da budem s nekim toliko mlađim od mene. On je za mene do tad bio simpatični oštroumni mladić s kvalitetima da daleko dogura u životu, ali u tom trenutku osetila sam neku neverovatnu privlačnost prema njemu koju sam pokušavala ignorisati.

Jesi li gotov? – pitala sam ga…

– Jesam, kolege još nisu završile pa sam došao sam…. Nadam se da neće nikakve popravke trebati, da mogu što prije paliti kući..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt