ISPOVEST: Mama mi je sve priznala – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Mama mi je sve priznala

Mama mi je sve priznala… Moja mama vara mog tatu sa komšijom. Saznala sam to prije nešto više od mjesec dana, mislim SAZNALA… ZATEKLA SAM IH U DNEVNOM BORAVKU. Rekla sam joj da to mora odmah da prekine ili ću sve reći tati bez obzira na posljedice.

Međutim, iako mi je obećala da će sa tim da završi, prije 5 dana sam je ponovo zatekla. Pratila sam je i na jednom parkingu je bila sa meni nepoznatim muškarcem.

Kada se vratila kući, nakon što sam je pitala ZAŠTO… ona mi je rekla da to radi ZA NOVAC! Zamolila me da ništa ne govorim tati i ponudila mi 20 eura da se počastim. Tada sam je zamolila da mi sve ispriča onako kako jeste, zamolikla sam je da mi kaže istinu. Istina je sljedeća. Ja sam ostala u šoku, ali…

Malo je čudno, međutim moja mama je podigla neki veći krediti i spiskala ga ne one igre na sreću, GREBALICE i slične gluposti.

Kaže kako je kupila nekoliko kutija istih misleći da će na taj način doći do većeg dobitka, ali tog VEĆEG dobitka nije bilo i nakon nekog vremena sav novac je potrošila a da stvar bude gora još se zadužila kod nekih prijateljice

BONUS PRIČA:

https://ispo-vesti.info/2023/10/15/22030/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt