“Zamišljam kako sestru momak vara sa mnom” – Ispovesti
Ispovesti

“Zamišljam kako sestru momak vara sa mnom”

U vezi sam vec dve godine, imam 23 god. Juče sam zatekla sestru kako naskače dečka u dnevnoj sobi, samo sam stavila ruku sa raširenim prstima na očima i pogledala u njegov ogromni ponos uf i odmah izašla iz sobe mokra.

Ceo dan mi slika u glavi, pitam se da li je posledica te scene uticala na mene. Kada sam ga tog dana ugledala stvorio se žar medju nama, maštala sam kako vara moju rođenu sestru sa mnom. Ne bi volela da krvarim sestrinu vezu jer znam da ga voli, ipak smo sestre.

Ali bih volela ludački da se dohvatim sa njim a da to ostane mala naša tajna. ljudi pomozite šta da radim?

BONUS ISPOVEST:

Ja sam iz jednog seoceta pored Raške. Ceo život sam sanjala da pobegnem iz te seledrače po svaku cenu. Došla sam na studije u Beograd sa jednim ciljem da se udam i ostanem tu. Posle gomile neuspešnih veza što sam starijima, što sa oženjenima, našla sam čoveka koji me voli i sve mi je omogućio. Imamo dvoje dece i lep život.

Međutim, ja sam se zaljubila u komšiju iz zgrade i svaki dan kad muž ode mi očejukamo. Nije da ne volim muža, ali on mi je bio slamka spasa…. Čekam da vidim šta ću dalje. Da imam dobar posao ostavila bi ga, ovako moram da glumim i čekam.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt