Roditelji mi ne daju dovoljno novca – Ispovesti
Ispovesti

Roditelji mi ne daju dovoljno novca

Roditelji mi ne daju dovoljno novca, iako mi je 18 godina i stvarno mi je sada mnogo potreban. U mom komšiluku živ jedan penzioner, taj dedica ima Nemačku penziju, živi sam nema ništa drugo osim debele penzije i dobrog auta.

Dugo se hranio pogledom i stalno mi nešto dobacivao. Jednog dana vraćam se kući, videla sam da pere auto na putu, pozdravim ga on se već zabalavio, pozvao me unutra na sokić, ja sam počela da hvalim auto kako mi se mnogo svidja, kako bi volela da se provozam…

Onda me je on pitao uveče da me provoza gradom, ja sam istog trenutka bila odlepljena i uzbudjena. Došlo vreme za našu vožnju roditelje sam slagala da idem kod prijateljice, vozili smo se celu noć u autu, stali smo pored puta gde skoro niko ne prolazi, i završimo zajedno. Naravno da sam ovo sve dobro unovčila.


BONUS ISPOVEST:

Radim kao medicinska sestra u ginekološkoj poliklinici. Prošle sedmice jedna moja bivša drugarica sa svojim vjerenikom je dolazila na pregled. Nekada smo se baš družile, al smo prestale da se družimo jer sam saznala da je spavala sa mojim tadašnjim vjerenikom.

Mrzim je, bukvalno i “slučajno”, bolje reći namjerno sam pred njenim vjerenikom spomenula kako je imala pol.ne bolesti i pitala sam je pred njim da li se izlečila od gonoreje iako sam u kartonu mogla da vidim da jeste. Njen dečko je tada izgledao baš zgroženo jer vjerovatno nije ništa od toga znao a ona se na to zacrvenila i obrusila mi da gledam svoja posla. Koliko ju je to pogodilo kasnije je zvala kliniku da se žali na mene.

Nije ništa postigla, ja i dalje imam posao, a ona vjerenika vjerujem da neće imati još dugo.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt