GLEDALA SAM SMRTI U OČI: Poznata pjevačica doživjela tešku saobraćajnu nesreću – Ispovesti
Showbiz

GLEDALA SAM SMRTI U OČI: Poznata pjevačica doživjela tešku saobraćajnu nesreću

Napukle su mi grudne kosti i sva sam u modricama.

Prije desetak dana, u mjestu Miločaj na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Preljina, u kasnim večernjim satima, došlo je do sabraćajng udesa dva putnička automobila u kojem su povrijeđene tri osobe. Do udesa je, kako se pretpostavlja, došlo u trenutku kada je na „fijat stilo“ kraljevačke registracije, koji je pokušavao da se sa sporednog uključi na glavni put, naletio „reno megan“ tutinske registracije.

Na oba vozila nastala je znatna materijalna šteta, a dvije osobe iz „fijata“ i jedna iz „renoa“ zadobile su teže povrede.

Kako saznajemo, jedna od povrijeđenih ooba je i atraktivna pjevačica Emina Goga Terzić.

-Gledala sam smrti u oči, kaže Emina Goga Terzić, koja se, na kućnom liječenju, oporavlja od povreda. Napukle su mi grudne kosti i sva sam u modricama. Još uvijek me hvata neka jeza od pomisli šta se sve moglo dogoditi. Materijalna šteta jeste velika. No, sve će se nadoknaditi. Važno je da u ovom udesu niko nije izgubio život.

Inače, nekoliko dana ranije Emina je završila snimnje novog video spota na pjesmu „Fuj“ sa kojim želi značajnije da se nametne javnosti.

-Ova pjesma ranije je bila ekranzovana. Međutim, nisam, u tehničkom smislu, bila zadovoljna učinjenim poslom te sam odlučila da istu „obučem“ u drugo, još erotizovanije i intrigantnije ruho. Oni koji su imali prilike vidjeti snimljene kadrove kažu da sam napravila dobar posao te da će spot, kada bude promovisan, vrlo brzo dostći veliku gledanost. Očekivati je da, u vremenu pred nama, popuste mjere vezane za suzbijanje pandemije koronavirusa te da će se stvoriti prilike u okvru kojih ćemo opet, kao nekada, početi špartati „drumovima bijelim“ od jedne do druge tezge.

Piše: Eset Muračević

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt