IMAM 50 GODINA, USPEŠAN POSAO I ODRASLU DECU: Volim se*s sa TIPOVIMA koji nikad ne bi PRIZNALI da su bili sa mnom – Ispovesti
Ispovesti

IMAM 50 GODINA, USPEŠAN POSAO I ODRASLU DECU: Volim se*s sa TIPOVIMA koji nikad ne bi PRIZNALI da su bili sa mnom

Iskreno, činjenica da sam im privlačna je uzbudljivija od bilo čega drugog

Volim da budem u društvu mladih muškaraca a činjenica da ih ja privlačim je uzbudljivija od bilo čega drugog.

Iako je sasvim “normalno” da stariji muškarac izlazi sa mnogo mlađim devojkama, kada se govori o starijim damama i mlađim muškarcima, priča je sasvim drugačija.

Budući da je ravnopravnost polova često samo prazno slovo na papiru, tako se i na kuguarke, kako se zovu žene koje vole mlađe muškarce, često gleda sa neodobravanjem.

Možda je to najlakše razumeti iz prvog lica, pa prenosimo ispovest kuguarke koju je objavio sajt YourTango.

Srećom, mlađi muškarci smatraju da sam privlačna. Kada sam to prvi oput primetila, pomislila sam: Ma, nema šanse, šta ti mladići mogu da vide u meni.

Svi ste čuli za pamet koja dolazi sa godinama? Ako doživite 50. godinu, verovatno ćete pomislite da je najgore iza vas. Probudila sam se u pedestim i iznenada, kao neki hormonski udar, sve sam jasno videla: Ovo je moj jedini život i imam pravo da sreću tražim gde god hoću. I našla sam je u pisanju, tome što sam dobra majka i povremeno, u susretima sa muškarcima koji su duplo mlađi od mene.

Bila sam mlada i prvi čovek u kojeg sam se ikada zaljubila je bio u svojim dvadesetim godinama, i bio je kao sa postera za perfektnu mušku lepotu. Nikada neću zaboraviti njegovo meko lice i nežnu kosu. Naša veza je bila veoma jaka. Uvek ću ga pamtiti, a u mojim mislima ja sam i dalje ta mlada žena. I on je i dalje tip muškarca koji volim, sve ove godine kasnije.

Pa, pitanje je: Da li zaista jurim mladiće kojima se sviđam?

Iskreno, činjenica da sam im privlačna je uzbudljivija od bilo čega drugog.

Ovo nije nova stvar. Mlađi muškarci vole starije žene od početka vremena, a žene uživaju u njihovoj naklonosti još od tada.

Za razliku od mlađih žena, iskusne žene nisu opterećene budućnošću. Nema plana, šeme ili rasporeda koji može da otera muškarca. Niko ne govori o prstenu i biološki sat ne otkucava. Ukratko, nema očajanja.

Kuguarka je magnet za mladiće jer ona od njega ne želi ništa više osim njegove lepote ili tela, a to je veliki ego plus za njega i nešto što on može da pruži bez velikog pritiska.

Za mladića, starija žena je ultimativna fantazija: ona je totalno van njegove lige, i iako ga to plaši, istovremeno ga i privlači. Iako on oseća teret zbog moći koju ona donosi, mladi muškarac koji traži naklonost starije žene je hrabar, jer ona zaista zna više od njega.

Da znam da u svojim pedestim, i dalje mogu da nateram 23-godišnjaka da se zainteresuje za mene… pa, to me svakako tera da se osmehnem.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt