"U vezi sam sa starijim muškarcem koje 17 godina stariji od mene" – Ispovesti
Ispovesti

“U vezi sam sa starijim muškarcem koje 17 godina stariji od mene”

U vezi sam sa starijim muškarcem koje 17 godina stariji od mene. Ja imam 23, a kada smo se upoznali imala sam 19. On mi je prvi i jedini, njemu sam nevinost dala. Od početka mi obećava da će ostaviti i ženu i djecu, ima sina i dvije kćerke blizanke, ali evo već 4 godine nikako da ih se oslobodi i da bude samo moj.

Već sam 2 puta bila i trudna, ali morala sam abortirati, jer nije bilo vrijeme. Toliko ga volim da bih možda i rodila, ali on nije želio. Inače on i ta njegova trenutna porodica žive u Njemačkoj i kako mi je rekao zadnjih 2-3 mjeseca i ne živi sa njima, rekao mi je da čeka papire za razvod i da će konačno biti samo moj, da će me odvesti kod sebe u Berlin.

Međutim, juče sam ga vidjela u jednom tržnom centru zajedno sa tom suprugom i djecom, bili su sretni i nasmijani i shvatila sam da me opet laže za razvod. Jednostavno sam “pukla” , izgubila razum te sam im prišla i rekla ko sam.

Njegovoj supruzi sam rekla da se sa njenim mužem viđam već 4 godine i da planiramo budućnost, zamolila sam je da ako ikako ima srca da se razvede od njega i tako ga učini sretnim čovjekom stojali su zbunjeni i ona i ON, a onda je on, čovjek za kojeg bih život dala, čovjek zbog kojeg sam se više puta posvađala i sa rođenim ocom rekao.

Izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt