Evo kako se žene trebaju glasati u se*su - to uzbuđuje muškarce – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

Evo kako se žene trebaju glasati u se*su – to uzbuđuje muškarce

Eksperimentirajte sa se*si zvukovima čak i prije nego što se osjetite uzbuđeno. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osjećate se*si. Pratite što se događa i kako se osjećate

Ako to do sad niste znale, za vrijeme se*sa morale bi proizvoditi određene zvukove želite li povećati užitak sebi i svojem partneru, savjetuje Pamela Madsen, savjetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i se*som. Kaže kako se većina žena tijekom se*sa vodi pravilom – ‘tiho i brzo’, što je pogrešno. Ispuštanje zvukova je nešto što magično djeluje na osjećaj zadovoljstva.

– Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli ‘njammmm’ prije nego ste počeli jesti neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da je! Zato to i činimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz cijelo tijelo. Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše tijelo, a čak može biti početak našeg erot*kog uzbuđenja – kaže Pamela.

Neka zvuk bude početak erot*kog doživljaja

Eksperimentirajte sa se*si zvukovima čak i prije nego što se osjetite uzbuđeno. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osjećate se*si. Pokušajte od zvuka koji proizvodite napraviti to da bude početak ero*skog doživljaja, a ne samo nusprodukt. Pratite što se događa i kako se osjećate.

Se*s zvukovi partneru su vrlo se*si

Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tijekom vođenja ljubavi. Pamela kaže: ‘Kladim se da uzbuđuju!’ Naime, takvi zvukovi mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer – se*s zvukovi su se*si.

To je kao ‘om’ tijekom meditacije

Stvaranje se*si zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tijela. To je nešto kao izgovarati ‘om’ tijekom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo razmišljati. U seksu se sve svodi na osjećaje pa stvaranje se*si zvukova pomaže ostati duže u trenutku erotske povezanosti.

Opustite se i dajte si oduška

Pokušajte stvarati se*si zvukove za vrijeme mastu*bacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako djeluje na osjećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte proizvoditi zvukove nalik onima kod org*zma i prije početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte si oduška jer vas nitko ne vidi niti čuje. To je istraživanje svijeta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, prenio je Huffington Post.

(24sata.hr)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt