ISPOVIJEST: "Zovem se Vesna, imam 36 godina i živim u jednom selu u Bosni..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST: “Zovem se Vesna, imam 36 godina i živim u jednom selu u Bosni…”

Zovem se Vesna, imam 36 godina i živim u jednom selu u Bosni sa mužem i jednom kćerkom od 16 godina.. Muž mi radi kao policajac a kada je od kuće brine se o stoki tj jednok kravi i tri ovce te ostalim poslovima oko i u kući.. Kada on nije tu a često je na terenu ja to sve radim.

Prije 2 mjeseca je bilo vrijeme da naša krava ostane steona pa smo pozvali jedinog veterinara u našem mjestu Enesa. On je rekao da ne može taj dan dali može naredni kada se moj muž nalazi na terenu u Sarajevu.

Muž mi je rekao da ja to obavim sa njim i da mu platim 120 maraka. Tako je i bilo muž je taj dan otišao i u Sarajevu bio 3 dana a kćer mi je bila na ekskurziji u Italiji. Veterinar Enes (35) je došao, objasnio mi sve oko sjemenjavanja krave i zajedno smo u štali obavili taj posao.

Kada je došlo vrijeme da mu platim “ŠOK” muž mi nije ostavio niti novac niti karticu a ja kod sebe imala samo 35 maraka.

Veterinar je rekao da on račun mora naplatit jer injekcije nisu njegove ili će pozvati policiju. Bila sam sva uznemirena i od vrućine i od muke zbog muža i novca. Na sebi sam imala haljinu do koljena i poveći dekolte koji je otkrivao moje bujne grudi. Pokušala sam da odgodim plaćanje ali nije bilo moguće tako da sam u jednom trenutku pomislila pošto je muž kriv za sve ja ću račun platit na svoj način.

Ponudila sam veterinaru da i mene osjemeni! Pitala sam ga bi li za ostatak novca i mene jednom dobro osjemenio pošto me dugo niko nije. Pristao je te mi prišao okrenuo me sa leđa stavio mi ruke na leđa i zavukao mi prst u ga*ice. Odjednom sam se navl*žila i uzdahnula… Okrenuo me sa prijeda skinuo šorc iz kojeg je izletila alatka od 19 cm… cijelo vrijeme mi je držao ruke blokirane a na*ijao mi alatku u usta.

Onda me je okrenuo preko bačve u štali i na*io mi ga do kraja. Jauknula sam i uzdahula. Počeo je sve jače i brže a ja sam jaukala ko ždrebica. Bilo mi je dobro, jako dobro bušio me kao niko… Potrajalo je to jedno 10 minuta a onda me okrenuo i sv**ršio mi po licu… Bila sam sva bijela od sočnih sokova. Dug sam otplatila a njega sam zamolila da mi pregleda i jednu bolesnu ovcu. To je potrajalo oko pola sata i za to sam mu dala da me još jednom osjemeni na kuhinskom stolu. Pošto imam spiralu ovaj put me je napunio do kraja.

Mužu sam rekla da sam imala nekih para i platila račun a veterinara poslije nisam dugo vidjela… Kažu preselio se u veći grad. Tako sam dobila nešto što dugo nisam!

Izvor: komicno24.info

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt