BILA SAM U MIRNOM BRAKU SA INŽINJEROM, A DOK JE ON RADIO JA SAM GA VARALA: Onda sam NALETELA na KUMA: Marina, ti...?! – Ispovesti
Ispovesti

BILA SAM U MIRNOM BRAKU SA INŽINJEROM, A DOK JE ON RADIO JA SAM GA VARALA: Onda sam NALETELA na KUMA: Marina, ti…?!

Ni u snu nije očekivala da će joj neko koga zna ovako prići

Marini (36) je trebalo više od godinu dana dok se konačno nije potpuno otvorila Sergeju i otkrila mu najveće tajne.

Lepa Ruskinja bila je sedam godina u braku sa zgodnim i harizmatičnim inženjerom informacionih tehnologija kojem je puno trebalo da dođe do tog posla i na kraju krajeva, da ga sačuva. Lepo je napredovao u firmi, dok je ona uglavnom radila po buticima i prodavnicama.

Jedne večeri Marina je u krevetu otkrila mužu da je najintenzivniji orgazam, čak nekoliko vezanih, doživela kada su naglas maštali o tome da učestvuju u nekim orgijama.

Oduvek se pitala kako to izgleda i žudila je za tim da celu noć menja partnere, iak je mnogo volela Sergeja. Ni njemu ta ideja nije bila strana i za njen 36. rođendan rešio je da joj ispuni želju.

U predgrađu Sankt Peterburga znali su jedan par, na prvi pogled potpuno običan i pomalo dosadan, koji je dva puta godišnje u svojoj kući priređivao masovne orgije za 30 i više ljudi. Pozvao ih je i najavio se. Marina ništa nije znala. Rekao joj je samo da je iznenađenje i da se obuče lepo, možda i malo provokativnije.

Došli su na žurku, koja se u toku večeri potpuno spontano (barem je tako izgledalo) pretvorila u bahanalije. Marina je bila zatečena, ali se zbog količine šampanjca i vina u jednom momentu dosta opustila i prepustila ostvarenju njenog malog sna.

A onda se dogodio šok njihovog života – kako su svi nosili “venecijanske” maske na licu, nije ni mogla da zna s kim vodi ljubav. Jednom čoveku koji ju je uhvatio otpozadi pala je maska. Okrenula se da baci pogled i vidi ga, a onda je ugledala kuma!

Što je najluđe u celoj priči, nije ga zaustavila. Kum nije znao da je to ona jer je imala masku, dok je ona rešila da ide do kraja. Mislila je da je jača od onog što sledi. Ipak, nekoliko dana posle orgija, kum i kuma došli su im na večeru. Marina je bila smušena, ispadale su joj stvari iz ruku, crvenela je.

Sergej je primetio da nešto nije u redu, a onda je napravila, za nekog grešku, a za druge pravu stvar. Odvukla je kuma u stranu i priznala mu sve. Kum nije pravio od toga nikakav problem, ali njoj je bilo lakše. Ipak, mužu Sergeju ništa nije rekla. Sergej se sa kumom dve nedelje posvađao oko nekih političkih tema, a onda je kum u naletu besa ispričao za orgije.

Sergej je bio van sebe. Optužio je Marinu da je namerno krila informaciju jer je sigurno uživala s kumom i oni su se ozbiljno posvađali. Krenuli su sa terapijama kod bračnog savetnika, ali im se odnos toliko pokvario da je Sergej četiri meseca kasnije, sredinom ove godine podneo zahtev za razvod braka.

Uzalud ga je Marina molila za oproštaj. Na kraju je na portalu Quora postavila pitanje dvostrukih aršina vezanih za muževljev, a ne njen predlog da se ide na orgije, te da li je trebalo da prekine sa odnosom i ode kući kad je videla da je kum. Ili pak, da odmah iste noći posle žurke sve ispriča mužu.

Bilo je tu puno komentara “za” i “protiv” ali njihov brak ništa više nije moglo da spasi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt