"Imala sam vezu prije 5 godina..." – Ispovesti
Uncategorized

“Imala sam vezu prije 5 godina…”

Imala sam vezu prije 5 god…

Toliko smo bili ludi jedan za drugim ali kad god smo se vidjeli mnogo smo se svađali. Tako se naša veza i završila jedne večeri smo se posvađali i samo je uslijedila tišina. Ja nisam mogla to da izdržim, a nisam željela da mu se javim prva, odlučila sam da krenem dalje. Upoznala sam dečka za koga sam se odmah udala no nisam ga voljela.

On je to saznao i javio se. Prvih dvije, tri godine smo se viđali(već sam bila udata), svaki put kada bi me vidio toliko bi me ljubio i grlio, posljednji put smo pričali kako bi voljeli da imamo djecu zajedno i smišljali imena za djecu. Nakon te večeri opet je uslijedila tišina.

Prije mjesec dana javio se sa porukom “za par mjeseci ću postati tata” 11. maja se oženio vjerujete mi taj dan se nikada gore nisam osjećala.

Toliko me boli sve to i dalje ga volim i nikada ga neću zaboraviti i želim mu svu sreću.

Mislim da sam sama promijenila svoju sudbinu, a trebalo je samo da se borim ili jednostano da se javim…

BONUS ISPOVEST:

 

Bila je posebno divlja i osetljiva, naročito njene grudi, ali ja nikad nisam imao ništa protiv dobrog seksa sa njom…

 

Imam 40 godina i dobro sam situiran, tj. imam jako dobar posao, kuću, suprugu i dvoje djece. Vodim računa o svom izgledu, pa sam skoro svakodnevno u teretani gde idem sa suprugom, a i trčim dosta. S obzirom na naša primanja možemo živeti opušteno i ne razmišljamo baš previše o novcu. Kako vodim računa o sebi, tako odlazim i kod frizera, tj mog prijatelja Stepana, koji ima frizerski salon.

Do nedavno je Stjepan radio sam, a pre nekog vremena kod njega je počela raditi njegova kćer, Vedrana. Nisam ju video jako dugo, a znao sam da je bila vani na školovanju, pošto je Stepan stalno pričao o njoj. Vratila se nakon školovanja i sad je sa svoje 22 godine unijela promjenu i vedrinu u salon. Stepan je rekao da će polako prepustiti posao njoj, jer bi on sa ženom napokon otišao na neko putovanje, pošto do sada nije stizao nikako. Podržavao sam ga u tome, jer sam znao koliko znači godišnji odmor.

I tako sam jednog kišovitog dana došao na redovno šišanje. Vedrana je bila sama i sedila je za računalom, te nešto unosila. Pogledala je prema vratima i nasmešila mi se:

– Ooo gospon Željko, kako je?
– Hej Vedrana! ! Pa evo nije loše.. -rekao sam dok sam skidao kaput i vješao ga, pa upitao- A de ti je stari?
– Otputovao je sa mamom još u petak, malo su otišli u toplije krajeve.. -rekla je sa nekom setom u glasu, pa sam ju morao pitati.

– Pa šta si se snuždila? Treba im malo odmora!

– Ma znam, ali i ja bi sad volela biti negde gde nema ovakve kiše.. -pri tome je pokazala van kroz prozor i gledala u kišu koja je lijevala vani.

Slagao sam se sa njom, jer je Rijeka u zadnjih par godina postala dolsovno Grad koji teče, koliko je kiše palo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt