ISPOVEST: "Muvao sam udatu komšinicu iz moje zgrade.." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Muvao sam udatu komšinicu iz moje zgrade..”

“Muvao sam udatu komšinicu iz zgrade.

Kada je njen muž otišao na službeni put na 7 dana, čuli smo se 3 puta. Mislim da joj se sviđam iako sam momak od 26, a ona žena od 40. Tog jutra kada je otputovao njen muž, čuli smo se istog jutra, nešto kasnije i uveče završim kod nje na kafu.

Ona ima kćerku od 9 godina, neprijatno mi je bilo što je njena ćerka prišla da pozdravi čiku (mene) kćerka otišla da spava u drugu sobu, a ja sam ostao sa komšinicom da pijem kafu.

Onda je ustala da uzme iz ormara mužev parfem da mi pokloni, kaže da njen muž ne voli armani, a onda je sela u pravcu mene u bade mantilu sa otvorenih nogu!

Moram da iskoristim sljedeći poziv na kafu dok se njen ludi muž ne vrati sa puta. Sad imam odličnu priliku za zabavu.”

BONUS ISPOVEST:

 

Gurnuo sam joj gaćice u stranu, i vidio raspušteno mače koje je bilo ljigavo od njenih sokova….

Upravo sam završila srednju kuharicu i stari mi je sredio posao u jednom zagrebačkom restoranu. Poznavao je vlasnika, čak mislim da su zajedno išli u školu.

Bio sam potpuno neiskusan, ali sam bio spreman učiti. Kuharica je bila Ana, lijepa tridesetogodišnjakinja, plavuša lijepog tijela koje je bilo zaobljeno na pravim mjestima. Koliko sam bio neiskusan na poslu, tako sam bio i ja. Sva dosadašnja seksualna iskustva svela su se na malo lupanje po sisama kolega iz razreda i dva pušenja od njih. A ja sam zauzvrat dobro protrljao njihova pića. Nije bilo klasičnog seksa, ali ne zato što nisam bila privlačna, to mi je bio plus, već zbog neke njihove nesigurnosti i veličine mog kita, koji je, da tako kažem, bio izvan normalnih razmjera.

Uglavnom još nisam doživjela klasični seks, tj. Još ga nisam stavio u pizzu. A kad sam počeo raditi, s obzirom na radno vrijeme i obim posla koji mi se nekako uvijek nagomilao čim sam pomislio da sam sve završio, neću ni ja. Tako sam uvijek skoro svaki dan imao dva sata prekovremenog rada, a kad sam došao kući jedva sam čekao da vidim krevet, a o izlasku nisam ni razmišljao. Šefica me uzela pod svoje i bila mi mentorica, a svaki put kad je bila uz mene počeo mi se buditi kurac u hlačama, pa sam se nekako trudio da me ne primjećuju. Ili se pretvarala da nije primijetila? Sve je bilo užurbano, a tako su prošla i ona tri mjeseca kad me šef nakon posla pozvao u svoj ured. Pričekala je da očistim kuhinju i onda me pozvala k sebi.

– Slušaj, Tomica. – malo je zastala, a onda me pogledala i nastavila – .. ova tri mjeseca si super u poslu i ja sam zadovoljan tvojim radom pa smo te odlučili uzeti za stalno.. – Počeo sam osjećati puna sebe i mislim da joj je lice zasvijetlilo, a ona je to primijetila, pa me brzo prizemljila-.. međutim, to ne znači da se možeš opustiti..
– Sigurno neću, šefe.. – brzo sam rekao , pocrvenjevši kao rak jer me samo pogledala i nastavila.
– Ali moraš se riješiti jedne napetosti…
– Koje? !! ? -Stajao sam zbunjen i gledao je, pa sam primijetio da gleda u smjeru mojih prepona, a kada sam na svoje iznenađenje spustio pogled, primijetio sam da mi se kurac podignuo a da to nisam ni osjetio.
“Točno…” rekla je i približila mi svoju stolicu na kotačima i uzela moj kurac. “Ovo je napetost koju moraš riješiti.” Rekla je i izmasirala moj kurac preko mojih hlača, zatim ih otkopčala i gurnula ruku iznutra.

Stajao sam kao skamenjen dok mi je izvlačila kurac iz gaćica i sad je stršio ispred mene a ona je samo razrogačila oči od čuda koliko je velika, pa se nagnula naprijed i završila između svojih ružičastih usana. Prvo je nestala glava, a onda joj je pola kute otišlo u usta. Sisala ga je tako neko vrijeme, a ja sam osjećao njen jezik i njezine zube na svom kuru i glavi i sve sam se bližio svršavanju. A onda ju je uvukla gotovo cijelog i nisam više mogao izdržati. Samo sam zastenjao, i počeo sam ejakulirati u njena usta. Uspjela ga je izvući iz grla, pa sam joj svršio u usta, ali bilo je toliko da je počeo izlaziti sa strane i cijediti niz bradu. Kada sam se prestao trzati i prazniti u njezina usta, ona se odmaknula i vidio sam da su joj brada i lice svi u mojoj spermi. Obrisala se papirnatim ručnikom i pogledala me.

– Koliko dugo si bez seksa?
“Skoro pola godine…” promrmljala sam tiho, kao da me je sram.
“Shvaćam… ali sada ćemo to riješiti.” po pizzi.

Nisam imao iskustva, ali sam se sagnuo i gurnuo njezine gaćice u stranu i vidio otopljenu pizzu koja je bila sva sluzava od njezinih sokova. Imala je tanku crtu plave kose iznad klitorisa i ja sam zaronio u nju. Počela sam ga lizati i osjetila slan okus na jeziku. Bila mi je to prva pizza u životu koju sam polizala i osjećala sam se jako napeto, ta napetost je bila vidljiva na mom kuru koji je još uvijek stajao uspravno. Polizao sam joj macu koja je postajala sve vlažnija i vlažnija, a onda mi je rekla da i njoj malo poližem klitoris, pa sam se prebacio na to a ona kao da je podivljala i počela se tresti dok sam joj sisao klitoris. Ubrzo je počelo curiti iz nje, pa mi je sada brada bila puna njezinih sokova. Nisam doživio ništa slično, pa sam bio malo iznenađen razvojem događaja.

Uz njezinu pomoć gurnuo sam ga u njezinu macu i počeo je jebati. Tiho mi je diktirala tempo ili bi vikala:
– Jače, jače.. mmm.. JAAAOOOOO.. Lakše..

Činilo se da joj je malo preširoko pa sam je slušao u svemu i ubrzo smo oboje bili u ekstazi. Zabijala mi je nokte u nadlaktice dok se držala za mene, a jaja su mi udarala po njezinoj guzici dok sam joj gurao kurac skroz u macu. Stol je škripao ispod nas, a ja sam se jedva suzdržavao da ne svršim, pa sam ga jedva uspio izvući i počeo joj špricati kosu i suknju. Nakon toga smo neko vrijeme sjedili s njom u uredu, a onda sam morao kući

Od tog dana sam s njom imao dnevni sat u uredu, pa smo se ševili u raznim pozama, a najviše mi se svidjelo kad ju je udario po guzici, a zatim joj mijesio tvrde sise. Bilo je to neopisivo iskustvo koje je trajalo godinu dana dok nije otišla u drugi restoran. Nakon toga smo se povremeno viđali, ali kad bismo se sreli svakako bismo se dobro poseksali. Rekla je da sam njen omiljeni i najdarovitiji učenik kojeg je ikad imala, a ona je za mene najbolji šef kojeg sam ikad imala.

Sada radim u drugom restoranu, pa sam od kuhara dobio zadatak da budem mentor mladoj kuharici koja je nedavno završila školu, pa sam obećala da ću dati sve od sebe.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt