“Rastala sam se sa mužem zbog svekra i svekrve” – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Rastala sam se sa mužem zbog svekra i svekrve”

Više neznam koliko je puta uz jecaje, vrisku, stenjanje kao da smo bili sami u hotelu svršila. Sve dok i on duboko u njoj nije počeo da se prazni. I da ne dužim tako smo kad su nam prilike dozvoljavale, ponavljali skoro isti scenario sve vreme našeg odmora. Nekad je tražila i moj kurac da puši dok je on žestoko jebe.

Po završetku odmora rastali smo se kao najbolji prijatelji, koji se više verovatno nikad neće sresti. No nema veze, svima nam je bilo jako lepo.

Meni što je moja draga ženica ispunila mi moju najveću maštu da je napokon vidim na drugom pravom kurcu. Njoj što je i pored svih svojih velikih i vrlo teških zabluda, napokon takođe probala pravi drugi kurac i za to vreme još više učvrstila svoju ljubav prema meni.

A on je verovatno u svom načinu života i prilikama koje mu se pružaju na poslu, udario još jednu jako lepu i nezaboravnu recku. Koliko je bio diskretan, jednom prilikom posle seksa supruga ga je onako usput, pripitala da li je bilo drugih parova i žena i koliko ih je jebao.

Samo je odgovorio da ih je bilo i više ništa nije hteo reći. Toliko o njegovoj diskreciji. Povratkom kući nastavili smo mnogo češće da obogaćujemo naš seksualni život pun ljubavi, obostranog i jako velikog, iskrenog razumevanja za želje onog drugog. Učinite sve za ljubav i razumevanje jer to je recept za dugu i srećnu vezu.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt