“Rastala sam se sa mužem zbog svekra i svekrve” – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Rastala sam se sa mužem zbog svekra i svekrve”

Otvorila je oči i u potpunosti se uverila u moje reči koje sam joj nebrojeno puta navodio na sve ovo. Potpuno jasno je rezonovala da je to nije nikakva prevara već samo novina u našem odnosu i samo našem. Te stvari niko neće da sazna samo crna zemlja i nas dvoje. Taj koga smo iskoristili za svoje zadovoljstvo odlazi u večitu prošlost. On nam dođe kao još jedna igračka iz seksi šopa. Šetali smo se kao zaljubljeni par, drugi su se zagledali misleći valjda da smo švaleri. Opet smo pokazivali svoju zaljubljenost i ljubakali se svaki čas, kao da smo bili mladi par na početku ljubavi.

Posle šetnje pojavio se Maser da nas zamoli da samo obavimo masažu u 17h. posle njegovog posla. Došli su mu nenajavljeni u goste neki rođaci pa mora sa njima na večeru. Prihvatili smo. Zaista posle posla je došao i nabrzinu nas izmasirao. Još je predložio da bi za sutradan najbolje bilo da isto posle posla dođe da nas izmasira a onda uveče oko21h. dođe na seksi druženje.

I to smo bez reči prihvatili. Po njegovom odlasku istuširali smo se i legli u naš veliki krevet pričajući o svemu i po malo se mazeći. Mene je najviše zanimalo kako se generalno posle svega oseća, a posebno njena pica. Rekla mi je da se oseća super kao i njena ribica. Koja joj samo malo prijatno bridi od silne jebačine. Još mi je priznala da ona misli da je njegov kurac prava mera za njenu picu, kako u dubinu, tako isto u širinu. Njegov pečurkasti glavić za koliko je otprilike bio veći od mog kurca, misli da joj je dodirivao samo dno pice. A širina joj je taman da se oseća jako dobro, jer joj je cela pica bila napunjena i izuzetno popunjena.

Bila je jako sretna što je sve to učinila ispunjavajući mi najveću želju. Sretna je bila što sam ja mogao napokon da gledam kako joj ta kurčina izuzetno dobro jebe, u dotle samo moju picu. Posebno se radovala što se uverila da nisam ni najmanje ljubomoran. Jer kako je rekla to joj je i bila najveća kočnica. To je sve dokaz, kako i koliko je samo dobro uživala sa tim kurcem. Ni malo je nije žuljao i ako je nosio kurton. To nisam komentarisao. Pa bila je jako nadražena, a još važnije dobro podmazana njegovim uljima. Po završetku razgovora stavio sam joj prst u picu koja je bila sva vlažna, vrela i željna kurca.

Odmah sam se popeo na nju i silovito joj uterao svoj kurac. Samo je zastenjala i srećno zamešala guzom. Sad sam ja nju terao da mi priča najsitnije detalje koje sam ja video ali i taj za nju novi osećaj na toj kurčini. Želeo sam iz njenih usta da to sve čujem. Zaista bez imalo ustručavanja pričala mi je sve do najsitnijeg detalja. Onoliko koliko je mogla da se koncentriše od naše jebačine u kojoj je nekoliko puta vrlo strasno svršila. Sve dok i ja uz glasno stenjanje nisam joj obilno zalio pičkicu. Sutradan ponovo zaljubljeno smo šetali koristeći lepo vreme.

Posle ručka otišli smo u sobu, istuširali se da bi i naš Maser ubrzo stigao. Ponovo nas je detaljno izmasirao. Dok je nju masirao video sam da mu se digao kurac. Ali odradio je to onako profesionalno i uz dogovor da se kasnije vidimo otišao. Mi smo ponovo krenuli u obilazak Banje da bi se negde oko pola devet vratili, istuširali i samo u vešu čekali njega. Bio je tačan i čim je ušao skinuo se i smestio na krevet.

Ja sam sišao i seo u fotelju da bih njima ostavio više mesta. Zauzeli su pozu 69 i ako ona nije bila ljubitelj pušenja kurca, sad je uzela njegov u ruke drkala i pokušavala tu pečurku da stavi u usta što joj je jedva nekako uspevalo. Više ga je lizala nego što je mogla da puši, za to vreme on je svojim jezikom i spretnim prstima vrlo dobro joj obrađivao picu. Posle nekog vremena prestali su, valjda da bi on stavio gumicu.

Iznenadio nas je oboje i molio da je ne stavlja jer mu smeta da potpuno uživa. Kleo se da je besprekorno zdrav. Meni nije bilo svejedno ali sam ostavio ipak njoj da odluči. Složila se i požalila kako ni ona ne voli gumicu, da i ja znam koliko joj smeta. Rekla mu je da joj ga slobodno stavi bez nje. On je svojim moćnim i velikim glavićem odmah joj razmakao vlažne usmine i uterao joj ga samo malo više od njega.

A onda je počeo da je polako izluđuje jebuckajući je samo sa njim. Ubrzo je vrlo žestoko svršila moleći, da joj ga utera cela. Namerno je oduglovačio i žestoko je uspaljivao. Ona je za to vreme i tako svršila. Posle toga silovito i iznenada joj ga je satetao cela. Ona je srećno vrisnula, žestoko se natičući da joj što dublje uđe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt