“U firmi moram da spuštam nadignute” – Ispovesti
Ispovesti

“U firmi moram da spuštam nadignute”

Volim muža, ali u firmi su muškarci, kavaljeri pa moram da spuštam nadignute…

U firmi sam u smjeni jedina žena, sve ostalo su muškarci, kavaljeri. Moj jedini posao je već 10 godina da ništa ne radim, već da u jednom ćošku ležim i raširenih nogu dočekujem kako se kome digne.

Toliko sam aktivna da muž ne dođe na red da me ima po mjesec dana, ali “razuman” je pa mi ne pravi problem. Ipak sam žena u godinama :). Zašto kažem da ga VOLIM? Volim mog muža zato što mi je kroz cijeli život oslonac, iskreno me voli i drži me kao malo vode na dlanu. Voli mene i NAŠU djecu više od sebe.

Ovo našu sam podebljala jer iskreno ni sama ne znam da li je on otac i jednom od njih četvero. Za prvo znam da nije njegovo jer sam zatrudnila prije nego sam sa njim spavala, tako da se rodilo kao SEDMAČE.

Ono oduvjek sam bila slobodnije prirode i voljela sam da “širim” noge, a njega sam baš izabrala da mi bude muž jer sam znala kako je dobar, pošten, u neku ruku naivan muškarac, ali muškarac pored kojeg mi nikada ništa neće nedostajati.

BONUS ISPOVEST:

To je bio najbolji drug mog sina:Vukao me za kosu, a ja sam samo govorila laganim tonom AH, AH ,JAČE, JAČE….

Nakon razvoda nisam imala seks puna 4 meseca. Iako sam malo starija, bila sam jako aktivna, a pogotovo željna seksa.

Nisam znala šta da radim. Nisam želela to sa bilo kim to da uradim, a seks mi je bio baš baš potreban. Najviše mi je trebao seks da prebrodim krizu oko razvoda.

Probala sam u diskoteci da nađem nekog jebača.

Jedno veče odlučim da izađem u diskoteku sa svojom najboljom prijateljicom koja je bila udata, ali je pristala da ide sa mnom. U diskoteci sam se provela super, iako su svi gledali u mene jer sam starija od svih. Ipak mnogi momci su mi prilazili čak i maloletnici, ali od mene nisu mogli ništa da dobiju osim poljupca.

Kontala sam da ću te večeri naći nekog ko će me zadovoljiti, ali mi se niko nije svideo.

Svi koji su mi se sviđali bili su tu sa svojim devojkama. Otišla sam kući oko 2 sata posle ponoći. Kad sam došla kući, odmah sam legla da spavam. Ujutru sam razmišljala što nisam nikog pokupila, barem samo da se rešim muka, da se osećam zadovljnom.

Odlučila sam, prvi muškarac koji naiđe će me jebati

Onda sam odlučila, prvi muškarac koji naiđe će me zadovoljiti. Ustala sam iz kreveta. Bila je nedelja i odlučila sam da malo pospremim po kući. Na posao nisam morala. Radeći po kući čula sam zvono na vratima. Kontala sam, deca se vraćaju od oca, jer su kod njega prenoćili prošle noći, ali ne. Nisu bila deca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt