ISPOVEST: “Probudio je strast u meni” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Probudio je strast u meni”

Moja sestra je sumnjivog morala, preko sestre upoznam njenog prijatelja koji me muva i na kraju smuva probudio je strast u meni kako je sve otišlo daleko odlučim da spavam sa njim, radila sam mu nešto što ne bih smela, rekla sam da to nikad neću staviti u usta onda pristanem odradim ga za sve pare.

Onda ona ko grom iz vedra neba kaže da su oni pre imali avanturicu tačnije spavala sa njim da leči svoje potrebe ali njoj to ništa nije značilo i njoj ne smeta što se viđam s njim. Alo u kom si filmu sve ovo vreme bila da mi to sad kazes. Njegovo objasnjenje slično njenom, to je bilo davno, ne znači mu ništa, ne može promenit prošlost.

I pređem nekako preko svega i pružim šansu. Juče se dogovorimo da se vidimo, čestita mi 8. mart i poklanja orhideju pa mi pruža crvenu ružu koji bi trebala odnet sestri za dan žena. Ostala sam šokirana i izbezumljena vratila mu sve to i izašla iz automobila .

I on ne razume šta se ja ljutim kao fantaziram. Trazim izliku da ga ostavim. S tim da je osim mojoj sestri i svojim ostalim kolegicama poklanjao crvene ruže. Zna se kome se poklanjaju crvene ruže za sve ostalo postoje i druge geste tipa čestitka.

(komicnistatusi.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt