ŽENE SU ME ODUVEK VOLELE, SPAVAO SAM BAR SA NJIH 200: Onda sam naleteo na ovu RAZVEDENU koja me je skroz ŠOKIRALA! – Ispovesti
Ispovesti

ŽENE SU ME ODUVEK VOLELE, SPAVAO SAM BAR SA NJIH 200: Onda sam naleteo na ovu RAZVEDENU koja me je skroz ŠOKIRALA!

Poslao sam poruke starim prijateljima u potrazi za smeštajem

Posle burnog ljubavnog života, u kojem je, kako tvrdi, imao seks sa 200 žena, jedan Britanac je iznenada upao u neočekivan problem.

“Imao sam divlji seks sa raznim devojkama tokom godina, i mora da sam spavao sa više od 200 žena”, započinje Englez svoju priču.

“Imam 36 godina i radio sam na Majorki. Dobro izgledam i uvek sam privlačio pažnju žena koje su želele da se dobro provedu na odmoru”, kaže on i nastavlja:

“Morao sam da se vratim u Veliku Britaniju i poslao sam poruke starim prijateljima u potrazi za smeštajem”.

“Na kraju mi se javila devojka sa kojom sam ranije radio i rekla mi da mogu neko vreme da budem kod nje. Ona se upravo razvela i živela je sama. Prošle su dve nedelje pre nego što smo imali seks i tada počinju moji problemi”, objašnjava muškarac.

“Ona je divna osoba i zaljubio sam se do ušiju, ali uhvatio sam sebe kako gledam druge žene. Moja devojka je sjajna ali počinjem da brinem da nikada neću uspeti da se skrasim pored jedne žene”, zaključio je Britanac.

Odgovor terapeuta: Ovo je totalna promena u vašem životu – od brojnih susreta sa nasumičnim ženama, do stabilne veze sa samo jednom devojkom. Morate da se emocionalno otvorite da biste razvili pravi intimni odnos, koji se znatno razlikuje od neobaveznog seksa.

To može da deluje veoma naporno, naročito ako ste imali emotivnih problema kada ste bili mladi, ali bilo bi šteta da vas to spreči da iskusite pravu ljubav.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt