Strasno sam se P*** sa mentorom u njegovom uredu za vrijeme odbrane diplomskog rada dok su moj muž i naši roditelji – Ispovesti
Ispovesti

Strasno sam se P*** sa mentorom u njegovom uredu za vrijeme odbrane diplomskog rada dok su moj muž i naši roditelji

Strasno sam se P*** sa mentorom u njegovom uredu za vrijeme odbrane diplomskog rada dok su moj muž i naši roditelji čekali u hodniku ispred ureda.

Nikada u životu tako zadovoljstvo nisam osjetila mislila sam da ću eksplodirati, a najgore mi je bilo jer sam se morala suzdržavati vikanja da moji vani ne bi čuli i posumnjali.

Kada smo završili mentor je pozvao i moje da uđu u ured. Ja sam se još uvijek tresla od zadovoljstva, jedva sam stojala na nogama, koljena su mi klecala, a onda je moj mentor pred svima rekao: “Ovaj svršetak ću dugo pamtiti…” misleći na ono što smo radili par trenutaka prije, a moji su, pogotovo moj muž sve to sa širokim osmijehom prihvatili naravno misleći da mentor govori o mom diplomskom.

Malo me bilo blam gledati ih u uči u tom trenutku, ali samo malo i kratko. Možda će neko reći da sam loša osoba, ali da nisam bila spremna na sve i da spavam sa profesorima nikada fakultet ne bih završila, ovako radim u državnoj firmi, plata bogovska, mnogo slobodnog vremena, ma sve ugodnosti.

Moj muž, naše troje djece, koje smo dobili u međuvremenu, svi uživamo u životu. Čak sam nedavno i muža uspjela zaposliti u državnu firmu, na jako dobro mjesto iako ima samo zanat… 3 godine srednje škole, a plata bolja nego u 90% fakultetski obrazovanih osoba.

Tako da kada sve saberem isplatilo se i to debelo, još sam pri tome uživala…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt