"Moj muž je 28 godina mlađi od mene… ja imam 49, a on 21" – Ispovesti
Ispovesti

“Moj muž je 28 godina mlađi od mene… ja imam 49, a on 21”

“Moj muž je 28 godina mlađi od mene… ja imam 49, a on 21. Bila sam mu profesorica u srednjoj školi i već tada je između nas postojala neka energija, ali bježali smo od istine iz straha ili čega već ko zna.

Međutim, na maturalcu smo se prepustili strastima i bukvalno smo cijelu noć proveli skupa… bilo je božanstveno. Iskreno mislila sam da će biti za jedno veče… ono mnogi klinci se “pale” na profesorice, međutim… sutra dan smo se ponovo vidjeli, pa naredni dan ponovo i ubrzo mso shvatili da smo jedno za drugo rođeni iako je razlika u godinama čak 28 godina.

Ja sam se ubrzo razvela od mog tadašnjeg supruga i počeli smo da živimo skupa, a prije godinu dana smo i našu vezu krunisali brakom. Međutim moja sreća nije potpuna jer sam juče, a dešavalo se to i ranije zatekla mog muža kako plače.

Naime njegovi roditelji me nisu prihvatili za snajku, tačnije nakon što se saznalo za nas, bukvalno su ga se odrekli.

Morao je birati između mene i svojih roditelja, izabrao je mene, što mi prilično imponuje, ali sa druge strane znam kolikopati za roditeljima.

Nadam se da će beba koja je na putu obzirom da sam 3 mjesec trudnoće pomiriti i smiriti strasti sviju i da ćemo ako ništa barem jedanput tjedno ručati kao prava porodica. Mislim kada bi mi svekrva dala priliku da bi se super slagale… ono tu smo po godinama ona ima 45 i trebale bi da se razumijemo, vjerujem i nadam se da hoćemo čim uzme moju bebu svoje unuče u naručje.”

BONUS ISPOVEST:

Disala je duboko dok sam joj zabijao… sav sam bio mokar od njenih sokova…

Kao što rekoh, sa Sanjom sam se nalazio svaki dan kod nje, te smo se uvek dobro izjebali. Uživala je u mojoj kurčini, pa bi je obavezno nakon svakog jebanja dobro oblizala, ali nikad nismo više od jednog mog svršavanja, pošto mi je uvek trebalo puno da svršim, a kratka pauza za ručak.

Jedan dan mi je predložila da dođem kod nje posle posla, a s obzirom da mene niko nije čekao kod kuće, nisam imao ništa protiv. Da se razumemo, ja sam imao nekoliko veza, ali sam imao valjda takvu sreću da uvijek naletim na neku koja je tražila nekog sa lovom, a ne sa izgledom i kurčinom u gaćama. Iako su mi se kasnije znale javiti za seks, niti jedna nije htela mene za muža. Radnička klasa im nije odgovarala.

I tako se Sanja i ja dogovorimo da jedan dan dođem popodne kod nje. Radila je do 18 sati, pa sam odlučio otići kući da se otuširam i presvučem, i negde oko 18 sati sam došao kod nje. Čekao sam ispred njene kuće nekih dvadesetak minuta dok nije stigla. Nasmešila mi se i upitala:

– Jel dugo čekaš?
– Neee… sad sam stigao.. – nonšalantno sam odgovorio.
– Super onda – dala mi je poljubac i krenula ispred mene u kuću.

Na sebi je imala crvene tajice, u skladu sa svojom kosom, a isticale su njene duge i vitke noge, te zanosnu guzu, i crnu kratku kožnu jaknu. Ja sam hodao za njom i uživao u pogledu na nju, a kurac mi se počeo buditi. Stao sam odmah iza nje dok je tražila ključeve po torbi, pogledao okolo da li netko gleda i primio ju za stražnjicu. Uzdahnula je i tiho rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt