OČARALA FANOVE: Nives Celzijus, najljepše grudi estrade – Ispovesti
Showbiz

OČARALA FANOVE: Nives Celzijus, najljepše grudi estrade

Obukla je žuti kaput ispod kojeg je nosila crnu haljinu kojom je više otkrila, nego što je pokrila

Svestrana pjevačica i članica žirija u muzičkom šou “Tvoje lice zvuči poznato”, Nives Celzijus, sredila se za večeru s prijateljem Daliborom Petkom (41).

Obukla je žuti kaput ispod kojeg je nosila crnu haljinu kojom je više otkrila, nego što je pokrila.

– Poslije svakog mog spremanja za izlazak, moja soba je spremna za spremanje – napisala je u opis fotografije na kojoj pozira s nikad većim dekolteom.

Komentara nije nedostajalo, a jedan joj je napisao: “Najljepše grudi estrade”.

Inače, Nives je nedavno na društvenim mrežama zaintrigirala objavom jer se, među ostalim, osvrnula na “dušobrižne fanove”.

– Šta će ti hejteri pored dušobrižnih fanova, filantropa i altruista. Znate one divne, nesebične ljude koji u svemu pronalaze neko zlo i negativu. To su oni ljudi koji velikodušno prilaze na ulici, čineći veliku stvar, poklanjajući pažnju nama malim ljudima. Dolaze s velikim, pažljivo biranim riječima:

“Nives, moram ti reći, znam da te svi mrze i govore odvratne stvari o tebi, ali ti si meni ipak super” – napisala je tada.

– Ja im se zahvalim. Sve s osmijehom na licu. Kada ti jedan tako veliki čovjek, velika, otvorena srca priđe i kaže da si mu super premda si omražena i odvratna osoba, treba to cijeniti, je l’ tak?! Nikad ne upitam ko su to “svi” jer bezobzirno je proturječit jednom altruistu – dodala je.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt