“Jednog dana sam otišao kod prijatelja i non stop mu gledao mamu” – Ispovesti
Ispovesti

“Jednog dana sam otišao kod prijatelja i non stop mu gledao mamu”

Od kad sam bio cetvrti razred,zivotinjski se lozim na majku mog druga ona je jedna 35-o godisnja lutkica kojoj je samo nedostajao razbijac koji je mlad kao ja….drug i njegova majka ziveli su stan ispod mene,a ja sam cesto isao kod njih i non stop zagledao njegovu majku.

Jednog dana otisao sam kod ace da uzmem neke igrice,i non stop sam gledao njegovoj kevi u bulju i ona je to primetila i samo se osmehnula. Jednog dana sam sreo drugarovu kevu dok sam isao ka svom stanu.

Nosila je neke ogromne kese,a ja sam se ponudio da pomognem. izneo sam kese do goore i ona me je pozvala da udjem da popijem sok. i tad se zadesilo da niko od njenih nije kuci vec samo ja i ona, ta zena me je ocarala svojim izgledom…obozavao sam je…seo sam i a ona je pocela mocno da se gu.i pored mene i napokon sela je do mene. pitala me je kako je u skoli,kakve su ocene i tako to..ja sam odgovarao dok je alatka polako pocela da se dize. ona je primetila i pocela nekako cudno da me gleda.

U jednom trenutku njena ruka nasla se u mojim pantalonama,nisam mogao da verujem da je zena od 35 godina spremna na tako nesto.pocela je da mi ga mazi i stavila ga je u usta, kao prava kuka. skinula je sve sa sebe,ocaran sam bio njenom zadnjiom i gruima i jos nisam mogao da verujem da se upravo ostvaruje moj zivotni san..

Nabio sam joj jako a ona je stenjala od zadovoljstva,prskao sam joj po faci gledala me je kao prava ku*ka

(glasno.info)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt